Στην Πλατεία Ελευθερίας 11-13 στον Κορυδαλλό και απασχολεί 51 εργαζόμενους - Στα 1,2 εκατ. ευρώ η επένδυση
Η Premier Capital Ελλάς ανακοίνωσε ότι άνοιξε το 35ο εστιατόριο McDonald’s στον Κορυδαλλό, παραμένοντας πιστή στον στόχο της για 50 εστιατόρια στην Ελλάδα μέχρι το 2028.
Το νέο εστιατόριο, μια επένδυση €1,2 εκατ., άνοιξε στις 28 Νοεμβρίου 2024 Πλατεία Ελευθερίας 11-13, Κορυδαλλός και απασχολεί 51 εργαζόμενους.
Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα, «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προστέθηκε ένα ακόμα εστιατόριο στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο των McDonald’s στην ελληνική αγορά. Το McDonald’s Κορυδαλλός θα συμβάλλει στο να φέρουμε το brand πιο κοντά σε περισσότερους καταναλωτές. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο επενδυτικό μας πρόγραμμα και εστιάζουμε στη δημιουργία νέων εστιατορίων και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, ώστε να δίνουμε στους επισκέπτες μας συνεχώς μεγαλύτερη αξία και να τους προσφέρουμε ποιότητα και ευκολία, γιατί αποστολή μας είναι να προσφέρουμε απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους».
Στο εστιατόριο McDonald’s στον Κορυδαλλό λειτουργούν έξι μονής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks), διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service),ενώ οι επισκέπτες μπορούν να δίνουν την παραγγελία τους μέσω των kiosks ή μέσω του Mobile Order & Pay από το McDonald’s App, βάζοντας τον αριθμό του τραπεζιού τους και το γεύμα τους σερβίρεται απευθείας στο τραπέζι.
Επιπλέον, στο εστιατόριο είναι διαθέσιμη η υπηρεσία MOP (Mobile Order & Pay), μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους από την εφαρμογή McDonald’s app και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service).
Το McDonald’s Κορυδαλλός λειτουργεί 24 ώρες/ημέρα και προσφέρει επίσης την υπηρεσία McDelivery, επεκτείνοντας την εμπειρία McDonald’s σε περισσότερους πελάτες, στην τοποθεσία που τους εξυπηρετεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού εναντίον «συμμορίας» …
- Βορίζια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των δύο τραυματιών
- Χρηστίδης προς Πιερρακάκη: Που πήγαν τα 250 εκατ. ευρώ της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ;
- ΕΛΑΣ: Δεκατέσσερις νεκροί σε 486 τροχαία τον Οκτώβριο, στην Αττική
- Κουτσούμπας: “Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι χρειάζονται στήριξη”
- Η λίστα με τα 51 καταστήματα των ΕΛΤΑ που βάζουν λουκέτο τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου
- Ρόδος: Στις 18 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα νέα έργα στο διεθνές αεροδρόμιο
- ΗΠΑ: Θέλουν αποκατάσταση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας με την Κίνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








