Σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου
Σοβαρά προβλήματα σε ένα ακόμα νοσοκομείο της Ελλάδας, σε αυτό της Πρέβεζας με αναφορές σύμφωνα με τις οποίες έχει μείνει μόνο ένας γιατρός στην Παθολογική Κλινική, αφού δύο γιατροί παραιτήθηκαν τον τελευταίο μήνα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epiruspost.gr, παραίτηση λόγω συνταξιοδότησης υπέβαλλε ο Διευθυντής της Κλινικής και ακολούθησε η παραίτηση μιας μόνιμης γιατρού παθολόγου, αυξάνοντας έτσι τον κατάλογο όσων έχουν παραιτηθεί ή δεν έχουν αποδεχθεί την θέση τα τελευταία χρόνια.
Η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου έχει μείνει με έναν μόνο γιατρό και έναν εξωτερικό συνεργάτη –μπλοκάκι- κάτι που καθιστά αδύνατη την εφημερία.
Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου, ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος με έγγραφό του ζητά την διακομιδή περιστατικών που δεν μπορούν να διαχειριστούν με ασφάλεια, λόγω των εργασιών ανακαίνισης, σε όμορα νοσοκομεία, τη στιγμή που η ανακαίνιση πρακτικά δεν έχει ξεκινήσει.
Μάλιστα, για αρκετές ημέρες το νοσοκομείο εφημέρευε χωρίς παθολόγο και μάλιστα κάποιες χωρίς παθολόγο και χειρουργό ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται.
«Μπροστά σε αυτή την επικίνδυνη για τους πολίτες κατάσταση απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της Παθολογικής και Χειρουργικής κλινικής γιατί σύντομα τόσο τους εργαζόμενους του νοσοκομείου όσο και τα υπόλοιπα σωματεία αλλά και τους πολίτες της Πρέβεζας θα μας βρείτε στο δρόμο να διεκδικούμε για άλλη μια φορά το αυτονόητο δικαίωμα μας να έχουμε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας και να αισθανόμαστε υγειονομική ασφάλεια τον 21ο αιώνα» επισημαίνει ο Σύλλογος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Austriacard: Στα 4,1 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α’ τρίμηνο του 2026 – Αύξηση EBITDA κατά 11%
- Τζέιμι Ντίμον: Οι «ανόητες» εμπορικές διαφορές ΗΠΑ και Ευρώπης βλάπτουν την ανάπτυξη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Άλμα 3,67% από Bayer
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - AUSTRIACARD HOLDINGS AG – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2026
- ΗΠΑ: Επιστροφές δασμών 35,5 δισ. δολαρίων για 8,3 εκατ. αποστολές τον Μάιο
- Πούτιν: Σε ανάπτυξη ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος Sarmat έως το τέλος του έτους
- Alter Ego Media: Από τα media στα γυμναστήρια με επένδυση €4,75 εκατ. στην Alterlife
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









