Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο οικονομικής πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π.) ο σχεδιασμός για την ίδρυση Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, «σύμφωνα με την εισήγηση, στην Αναπτυξιακή Τράπεζα θα ενταχθούν το Τ.Π. & Δανείων, το Ε.Τ.Ε.ΑΝ., ενδεχομένως δε και άλλοι κυβερνητικοί φορείς με χρηματοδοτικές λειτουργίες».
Εξάλλου με ευθύνη της Ομάδας Χρηματοπιστωτικού Τομέα του γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, το σχέδιο θα τεθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση, στο πλαίσιο της οποίας κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει απόψεις και προτάσεις με σκοπό την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γκ. Μαγιορκίνης: Ο κορονοϊός επέστρεψε με τη νέα παραλλαγή «Nimbus»
- 10 χρόνια από τα Tsipra-economics και τις κωλοτούμπες
- Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε Σχηματάρι – Χαλκίδα από Δευτέρα 7 Ιουλίου έως και Παρασκευή 8 Αυγούστου
- Καλοκαιρινή άδεια και επίδομα: Τι προβλέπεται, πότε δίνεται
- Απεβίωσε στα 56 ο ηθοποιός Τζούλιαν ΜακΜάχον
- Σερί εξαγορών εκπαιδευτηρίων: Και η Θεσσαλονίκη στο στόχαστρο
- Σε retail, ξενοδοχεία και μικρές επιχειρήσεις εργάζονται πάνω από 35 άτομα με αυτισμό
- Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι έπληξε ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις