Με κύριο θέμα το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, παρουσίασε το πλαίσιο συζήτησης για τις αλλαγές στο λύκειο, που εντάσσονται στο μεταρρυθμιστικό πλάνο της κυβέρνησης για το «νέο σχολείο».
Τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου απασχόλησαν και οι πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί ανά την επικράτεια.
Με αιχμή τις δράσεις πρόληψης, αποφασίστηκε η λήψη άμεσων μέτρων για την οριοθέτηση και την προστασία των δασικών εκτάσεων που επλήγησαν σε ολόκληρη τη χώρα, η κήρυξή τους ως αναδασωτέες, με πρόληψη για οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής χρήσης.
Επίσης, αποφασίστηκε η ταχεία υλοποίηση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων, καθώς και η φυσική ή τεχνητή αναδάσωση των εκτάσεων αυτών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΣΕΕ: Χειρότερες επιδόσεις στις φετινές χειμερινές εκπτώσεις για μία στις δύο επιχειρήσεις
- Η Telekom στο MWC 2026: Καινοτομία με επίκεντρο το ΑΙ
- ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ
- Η Ελλάδα στέλνει δυο φρεγάτες και δυο F-16 στην Κύπρο – Πάει και ο Δένδιας, ενεργοποιείται το ενιαίο αμυντικό δόγμα
- ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. - Οικονομικό Ημερολόγιο Έτους 2026
- Οι αμυντικές μετοχές καταγράφουν άνοδο μετά την στρατιωτική κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
- ΔΕΗ: Συνεργάζεται με το Georgetown για τη δημιουργία νέου Πανεπιστημίου στην Ελλάδα
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








