Μια αποκάλυψη-βόμβα κάνει σήμερα η εφημερίδα Financial Times, η οποία ισχυρίζεται ότι μέχρι την Τρίτη το πρωί η κυβέρνηση δεν είχε αρκετά χρήματα για να πληρώσει τις συντάξεις!
Η βρετανική εφημερίδα, η οποία επικαλείται αξιωματούχο που γνωρίζει τα ταμειακά αποθέματα της κυβέρνησης, εξηγεί ότι την Τρίτη «έλειπαν εκατοντάδες εκατομμύρια» και πως διαφαινόταν πρόβλημα στην καταβολή των συντάξεων. «Ένας άλλος αξιωματούχος μας είπε ότι εισροές 500 εκατομμυρίων την Τετάρτη βελτίωσαν την κατάσταση και άλλα 300 εκατομμύρια θα εισέρεαν την Πέμπτη» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
«Μάλλον θα τα καταφέρουμε αυτό το μήνα» φέρεται να είπε στην εφημερίδα ο εν λόγω αξιωματούχος.
Οι Financial Times δεν παρέλειψαν να παρουσιάσουν και το κλίμα που επικρατούσε έξω από τα τραπεζικά καταστήματα της Εθνικής, όπου δεκάδες άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά να πάρουν τη σύνταξή τους.
«Συνήθως σηκώνω μόνο τη μισή σύνταξη αλλά αυτό το μήνα θα την πάρω ολόκληρη» δήλωσε η κ. Σωτηρία Ζλατίνη, που εμφανίστηκε φοβισμένη με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού εναντίον «συμμορίας» …
- Βορίζια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των δύο τραυματιών
- Χρηστίδης προς Πιερρακάκη: Που πήγαν τα 250 εκατ. ευρώ της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ;
- ΕΛΑΣ: Δεκατέσσερις νεκροί σε 486 τροχαία τον Οκτώβριο, στην Αττική
- Κουτσούμπας: “Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι χρειάζονται στήριξη”
- Η λίστα με τα 51 καταστήματα των ΕΛΤΑ που βάζουν λουκέτο τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου
- Ρόδος: Στις 18 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα νέα έργα στο διεθνές αεροδρόμιο
- ΗΠΑ: Θέλουν αποκατάσταση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας με την Κίνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







