Οι έφοδοι των αστυνομικών γίνονται σε σπίτια σπίτια υπόπτων στου Ζωγράφου, τον Πειραιά, το κέντρο και άλλες περιοχές της Αττικής
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό ατόμων που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.
Οι έφοδοι των αστυνομικών γίνονται σε σπίτια σπίτια υπόπτων στου Ζωγράφου, τον Πειραιά, το κέντρο και άλλες περιοχές της Αττικής.
Τα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν μετά την ανάλυση των στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών και τα οποία αξιολόγησε ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λυγγερίδης έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για 20 ημέρες, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του.
Ο 31χρονος είχε χτυπηθεί στο πόδι από ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για το League Cup.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το πληροφοριακό δελτίο της Euronext για την ΕΧΑΕ
- ΥΠΕΞ: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ για τους 27 Έλληνες του «Global Sumud Flotilla» που κρατούνται
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Stoxx 600 έκλεισε την εβδομάδα με κέρδη πάνω από 2%
- Ερντογάν σε Τραμπ: Στηρίζουμε τις ειρηνευτικές πρωτοβουλίες στη Γάζα
- ΕΕΑ: Άμεση θεσμοθέτηση εθνικού τέλους για δέματα από τρίτες χώρες, κυρίως μέσω e-shops
- Real Consulting: Με ποσοστό 50,84% ο Νίκος Βαρδινογιάννης
- Real Consulting: Εξαγόρασε το υπόλοιπο 40% της Advanced Management Solutions με 2,04 εκατ. ευρώ
- Τελεσίγραφο Τραμπ σε Χαμάς μέχρι το βράδυ της Κυριακής
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις