Τα δέντρα που «φύτεψε» πριν από τρία χρόνια ο Δήμος Αθηναίων στην Πανεπιστημίου, τα οποία επρόκειτο, σύμφωνα με τις πανηγυρικές εξαγγελίες του Κώστα Μπακογιάννη, θα αποτελούσαν βασικό συστατικό του «μεγαλόπνοου οράματός» του για τον Μεγάλο Περίπατο.
Περίπου τρία χρόνια μετά κι ενώ κανείς δε φαίνεται να έχει καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο, συνεργεία ξεκίνησαν τα ξημερώματα να απομακρύνουν από τις ακαλαίσθητες γιγαντιαίες γλάστρες τους φοίνικες, για χάρη πάλι του… Μεγάλου Περιπάτου!
Μάλιστα, ο δήμος αναφέρει ότι είχε προαναγγείλει πως η παρουσία τους στην Πανεπιστημίου ήταν προσωρινή.
Οι φοίνικες θα μεταφερθούν σε ειδικό χώρο στο Γουδή, όπου και θα ξαναφυτευτούν και κάποια στιγμή, θα επιστρέψουν στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να φυτευτούν σε διάφορα σημεία που θα αποφασιστούν εν καιρώ.
Τα δέντρα, ύψους 4-5 μέτρων είχαν φυτευτεί μέσα σε μεγάλες λευκές ζαρντινιέρες στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος της Βουκουρεστίου έως την Αμερικής και το κόστος τους ήταν 1.700 ευρώ ο ένας, συνολικά, περίπου 37.500 ευρώ.
Τώρα, έρχονται τα πλατάνια… ΄
Γιατί ταλαιπωρεί το city το παιδί; Για περίπατο ήρθε;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σύγκρουση Γεωργιάδη – ΠΙΣ για αποχωρήσεις γιατρών από το ΕΣΥ
- ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των Κουκάκη και Τριανταφύλλου, επειδή έκαναν ερωτήσεις
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ποδαρικό στην εβδομάδα με απώλειες
- Έλον Μασκ: Αγωγή κατά Apple και OpenAI για αθέμιτη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης
- Intel: Πιθανόν η συμφωνία με τον Τραμπ να ενέχει κινδύνους για τους μετόχους
- Μουζάκης: Μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
- Λαγκάρντ: Οι δασμοί Τραμπ δεν απειλούν την ανάκαμψη της ευρωζώνης
- Άνοιξε για το κοινό το Άλσος της Χωροφυλακής
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις