Η Intrakat είναι ο μέγας χορηγός του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 με το logo της να κοσμεί τη φανέλα της ομάδας σε όλους τους αγώνες, εντός και εκτός έδρας, προσβλέποντας σε μια αμφίπλευρα ωφέλιμη μακρόχρονη συνεργασία.
_x000D_
Η κατασκευαστική εταιρεία Ιntrakat, στο πλαίσιο των αρχών της εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζει σε όλους τους τομείς λειτουργίας και δραστηριοποίησης της, στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
_x000D_
Σημειώνεται ότι η επισημοποίηση της χορηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και της Ιntrakat θα πραγματοποιηθεί με κοινή συνέντευξη Τύπου των εκπροσώπων των δύο μερών στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” στην Τρίπολη. Η ακριβής ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κατερίνα Ράιχε (Γερμανίδα ΥΠΟΙΚ): Επιζήμιοι για όλους οι δασμοί Τραμπ
- Παυλόπουλος για πρακτικά συμβουλίου πολιτικών αρχηγών 2015: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς, χωρίς ηχητικό
- Στέλνουμε δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη στη Β. Μακεδονία για τη μεγάλη πυρκαγιά στη Δοϊράνη
- Αγορές: Οι νέες απειλές Τραμπ για δασμούς αναζωπυρώνουν τις ανησυχίες των επενδυτών
- Μακρόν: Να προετοιμαστούμε άμεσα για αντίποινα στους δασμούς Τραμπ
- Legendary Entertainment: Εξετάζει την εξαγορά της Lionsgate Studios
- Credit Agricole: Ζητάει έγκριση από την ΕΚΤ για να ανεβάσει το ποσοστό της στην Banco BPM
- Μελόνι για δασμούς Τραμπ: Όχι στην πόλωση με τις ΗΠΑ, «να τα βρούμε»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις