Μείωση 2,8% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή (ΓΔΤΚ) τον Ιανουάριο του 2015, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014, έναντι μείωσης 1,5% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2014 προς το 2013.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2014, ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 1,4% τον Ιανουάριο του 2015, έναντι μείωσης 1,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.
Ο μέσος Δείκτης του δωδεκαμήνου Φεβρουαρίου 2014 – Ιανουαρίου 2015 σε σύγκριση προς τον ίδιο Δείκτη του δωδεκαμήνου Φεβρουαρίου 2013 – Ιανουαρίου 2014 παρουσίασε μείωση 1,4%, έναντι μείωσης 1,1% που σημειώθηκε κατά το αντίστοιχο προηγούμενο δωδεκάμηνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουρκία: Επίθεση δέχτηκε ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκιούρ Οζέλ
- Πυραυλική επίθεση Χούθι: Με επτά φορές πιο ισχυρά αντίποινα απειλεί το Ισραήλ
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε ισχύ η βελτιωμένη πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών
- UEFA: “Καμπάνες” σε 13 ομάδες λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών
- Σι Τζινπίνγκ: Ο Κινέζος πρόεδρος θα επισκεφθεί τη Ρωσία στις 7 ως 10 Μαΐου
- Απεβίωσε ο Πέτρος Μολυβιάτης, 97 ετών
- Μάντζος: Οι προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν στα κατεχόμενα επιβεβαιώνουν την αδιαλλαξία της Τουρκίας
- Shell: Σύμφωνα με το Bloomberg εξετάζει εξαγορά της BP
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις