Μείωση 2,8% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή (ΓΔΤΚ) τον Ιανουάριο του 2015, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014, έναντι μείωσης 1,5% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2014 προς το 2013.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2014, ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 1,4% τον Ιανουάριο του 2015, έναντι μείωσης 1,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.
Ο μέσος Δείκτης του δωδεκαμήνου Φεβρουαρίου 2014 – Ιανουαρίου 2015 σε σύγκριση προς τον ίδιο Δείκτη του δωδεκαμήνου Φεβρουαρίου 2013 – Ιανουαρίου 2014 παρουσίασε μείωση 1,4%, έναντι μείωσης 1,1% που σημειώθηκε κατά το αντίστοιχο προηγούμενο δωδεκάμηνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 4,9% στις νέες άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων τον Φεβρουάριο
- Αύξηση 3% του δείκτη παραγωγής στις κατασκευές το δ’ τρίμηνο 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 4,6% στον δείκτη τιμών εισαγωγών στην βιομηχανία τον Ιανουάριο
- Κροζέτο (Υπουργός Αμυνας της Ιταλίας): Δεν είναι ο πόλεμός μας
- Η WP Engine απέκτησε το WPackagist και το διατηρεί δωρεάν για την κοινότητα
- CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ. - Δ.Ο.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Το ευρώ πέφτει 0,57% στα 1,1451 δολάρια
- Το ένα πέμπτο των Αυστραλών εφήβων παραμένει ενεργό σε TikTok και Snapchat μετά τα νέα μέτρα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








