Αμετανόητος και ψύχραιμος φέρεται να εμφανίστηκε ο 50χρονος καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας
Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον 50χρονο που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη 40χρονη εν διαστάσει συζύγου του, στο Μενίδι.
Αμετανόητος και ψύχραιμος φέρεται να εμφανίστηκε ο 50χρονος καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 40χρονης εν διαστάσει συζύγου του, στο Μενίδι. Ο δράστης κατακρεούργησε τη γυναίκα με περισσότερες από 10 μαχαιριές στη μέση του δρόμου, την ώρα που η 40χρονη πήγαινε στη δουλειά της. Η άτυχη γυναίκα που είχε αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά, είχε προχωρήσει σε τρεις καταγγελίες σε βάρος του.
Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε ο δολοφόνος του Μενιδίου. Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία. Του ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Στη δίκη για την ενδοοικογενειακή βία, οι δικηγόροι του εμφανίστηκαν στο Αυτόφωρο και ζήτησαν αναβολή λόγω «κωλύματος του κατηγορουμένου». Η δίκη αναβλήθηκε για 18 Μαρτίου 2025.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γενοκτονία διέπραξε το Ισραήλ στη Γάζα με τη βούλα του ΟΗΕ
- Η ΕΕ κατέληξε σε εμπορική συμφωνία με την Ινδονησία, μετά από 9 χρόνια διαπραγματεύσεων
- Μέτρα και δράσεις αποκατάστασης του πυρόπληκτου Φενεού
- Ευρωπαϊκές αγορές: Στο «κόκκινο» οι δείκτες με πιέσεις στις τράπεζες
- Η Ελλάδα πιο κοντά με την Ινδία από την συνεργασία Aegean – IndiGo
- Έρευνα Ferryhopper: Τουριστική «βασίλισσα» του καλοκαιριού η Πάρος με +45% αύξηση εισιτηρίων
- H CrediaBank για την εξαγορά της HSBC Μάλτας έναντι 200 εκατ. ευρώ
- Noval Property: Στα 11 εκατ. ευρώ η λειτουργική κερδοφορία το α΄εξάμηνο, αυξημένη κατά 17%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις