Δίχως τέλος ο εφιάλτης στη Γάζα
Τουλάχιστον 20 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά καθώς περίμεναν τη διανομή βοήθειας στην περιοχή της Ράφα, ανέφεραν σήμερα (3/6) μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στη Χαμάς.
Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς με στόχο σκηνές εκτοπισμένων στην περιοχή Asdaa δυτικά της Άσντα και την περιοχή αλ-Μπαράκα στο Ντέιρ αλ-Μπάλαχ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.
Το Παλαιστινιακό Πρακτορείο Ειδήσεων, WAFA, μετέδωσε ότι πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην πόλη της Γάζας. Ανέφερε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν το σπίτι της οικογένειας αλ-Ναντίμ στη συνοικία Ταλ αλ-Χάουα νότια της πόλης της Γάζας.
Το πυροβολικό του ισραηλινού στρατού βομβάρδισε επίσης το χωριό αλ-Μάσνταρ, νοτιοανατολικά του προσφυγικού καταυλισμού αλ-Μαγκάζι, ενώ οι δυνάμεις κατοχής ανατίναξαν σπίτια στην περιοχή αλ-Καράκα βόρεια της Χαν Γιούνις, νότια της Λωρίδας της Γάζας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κωνσταντοπούλου: Ο Μυλωνάκης εμπλεκόταν σε παρακολουθήσεις βουλευτών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Ζητά άμεσες παρεμβάσεις για τη διασφάλιση της επαγγελματικής στέγης
- ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ: «Φτερά» ανάπτυξης από τα φωτοβολταϊκά
- REVOIL: Κατάρτιση SPA για την εξαγορά της Μαλτέζος
- Δυστύχημα Τεμπών: Στην πρόεδρο εφετών και στους διαδίκους η εισαγγελική πρόταση 996 σελίδων
- ΟΣΕ: Aποκαταστάθηκε η ζημιά στο τηλεδιοικούμενο τμήμα ΣΣ Θήβας – ΣΣ Δαύλειας
- Eurobasket: Πόσα χρήματα παίρνει η Εθνική Ελλάδας για το χάλκινο μετάλλιο
- Η οικονομία της Κίνας επιβράδυνε τον Αύγουστο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις