Ισραήλ: "Όλοι οι πιλότοι επέστρεψαν με ασφάλεια από την αποστολή στο Ιράν"
Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα επίθεση στην εγκατάσταση εμπλουτισμού της Νατάνζ, στο κεντρικό Ιράν, μετέδωσε η κρατική ιρανική τηλεόραση.
«Πριν από μερικά λεπτά, το σιωνιστικό καθεστώς στόχευσε εκ νέου τη Νατάνζ», ανέφερε.
Στο μεταξύ, πυρκαγιά ξέσπασε στην Ταμπρίζ, στο βορειοδυτικό Ιράν, έπειτα από ισραηλινή επίθεση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.
Το πρακτορείο ειδήσεων Mehr δημοσιοποίησε βίντεο που δείχνει φλόγες και καπνό να υψώνονται από το αεροδρόμιο της Ταμπρίζ, στην επαρχία του ανατολικού Αζερμπαϊτζάν, με τον υπότιτλο: «Αεροδρόμιο Ταμπρίζ τώρα».
Ισραήλ: «Όλοι οι πιλότοι επέστρεψαν με ασφάλεια από την αποστολή στο Ιράν»
Όλοι οι Ισραηλινοί πιλότοι που ενεπλάκησαν στο σημερινό πλήγμα στο Ιράν επέστρεψαν με ασφάλεια, δήλωσε αξιωματούχος του ισραηλινού στρατού, καθώς οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας εξακολουθούν να αποτιμούν τα αποτελέσματα της επιχείρησης.
Ο αξιωματούχος, που μιλούσε σε μια ομάδα ξένων δημοσιογράφων υπό τον όρο να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε πως η Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε ταυτόχρονα πλήγματα σε πολλαπλούς στόχους, περιλαμβανομένων ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων που ήταν στραμμένοι προς το Ισραήλ.
«Καταφέραμε ήδη πολλά», είπε.
Το Ισραήλ έχει προετοιμαστεί για τη συνέχιση επί αρκετές ημέρες της αντιπαράθεσης, κάτι που θα εξαρτηθεί εν μέρει από το πώς θα απαντήσει το Ιράν, είπε, προσθέτοντας πως το Ιράν έχει εξαπολύσει ήδη 100 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) προς το Ισραήλ, πολλά από τα οποία έχουν ήδη αναχαιτιστεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιταλία: Δυο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα στο Άνω Αδίγη
- Πλακιάς: Όποιος στη δίκη για τα Τέμπη σπιλώσει την μνήμη των παιδιών μου, θα ισοπεδωθεί
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Θα υπάρξουν αποζημιώσεις εξ αιτίας των μέτρων για τον αφθώδης πυρετό
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων – 1 εκατ. ευρώ η ζημιά για το Δημόσιο
- Το στοίχημα της Μελόνι σε ένα δημοψήφισμα για το δικαστικό σύστημα
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Δίωξη για 4 κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας στον γκαλερίστα
- Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2026
- Είκοσι χώρες δηλώνουν έτοιμες να συμβάλουν στο άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








