Το πετύχαμε κι αυτό. Κατέχουμε ένα θλιβερό ρεκόρ στην Ευρώπη!
Κατά την διάρκεια μιας και μόνο θητείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τρία μέλη του από τη χώρα μας αντιμετωπίζουν κατηγορίες, διαφορετικής φυσικά βαρύτητας, που όμως είναι ικανές, αναγκαίες και επαρκείς ώστε να ζητηθεί η άρση ασυλίας τους.
Εύα Καϊλή, από το ΠΑΣΟΚ, Μαρία Σπυράκη, από τη ΝΔ και Αλέξης Γεωργούλης, από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τρία νέα πρόσωπα, από τα τρία μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, στα οποία είχαν επενδύσει βάσει του πολυδιαφημισμένου, απ΄όλα τα κόμματα, project με τίτλο «ανανέωση»!
Αποτέλεσμα, η Ελλάδα διασύρεται…
Οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί είναι διαφορετικής νομικής αξίας και δυναμικής, όμως η διεθνής και δη ευρωπαϊκή κοινή γνώμη στέκεται στον τίτλο «διεφθαρμένοι Έλληνες πολιτικοί».
Η Εύα Καϊλή κρατάει φυσικά «τα σκήπτρα», αφού κατέχει το προνόμιο να είναι το πρώτο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου που μπήκε στη φυλακή, ενώ καθαιρέθηκε και από το αξίωμα της αντιπροέδρου.
Αντιμετωπίζει κατηγορίες διαφθοράς, ξεπλύματος μαύρου χρήματος και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.
Η Μαρία Σπυράκη κατηγορείται για απάτη εις βάρος του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τέλος, ο Αλέξης Γεωργούλης για κατηγορίες που ξεκινούν από την παρενόχληση και φτάνουν στον βιασμό και ξυλοδαρμό.
Τρεις νέοι άνθρωποι, τρεις τραγικές φιγούρες του πολιτικού μας συστήματος που πόνταρε σ΄αυτούς.
Και η ειρωνεία. Πρόσφατα, στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατούσαν μουρμούρες γιατί ο Αλέξης Τσίπρας κατεβάζει ξανά για υποψήφιο τον ηθοποιό Γιώργο Πάντζα, που έκλεισε αισίως τα 86 χρόνια. Δεν υπάρχουν νέοι άνθρωποι; Η γνωστή επωδός της κριτικής.
Η απάντηση στα τρία παραπάνω «φυντάνια».
Ο ηλικιακός ρατσισμός που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τον δημόσιο, αλλά και τον επιχειρηματικό βίο της χώρας με τη θεοποίηση του «νέου», έχει βρεθεί μπροστά στον «καθρέπτη» του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις