Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η G42 θα εκτελεί τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης της στο Microsoft Azure
Η Microsoft θα επενδύσει 1,5 δισ. δολάρια στην εταιρεία τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης AI Technology Holding Company G42 του Άμπου Ντάμπι, όπως ανακοίνωσαν οι εταιρείες την Τρίτη.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η G42 θα εκτελεί τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης της στο Microsoft Azure.
Οι εταιρείες θα συνεργαστούν επίσης για να προσφέρουν προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακή υποδομή σε χώρες της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής Ασίας και της Αφρικής.
Οι δύο εταιρείες θα διαθέσουν, όπως δήλωσαν, 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε ένα ταμείο για την υποστήριξη της ανάπτυξης δεξιοτήτων και ταλέντων στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ποινή φυλάκισης στον Κάρλο Αντσελότι για φοροδιαφυγή
- Μαίνεται η φωτιά στο Ασπροχώρι Ωρωπού
- Apple, T-Μobile και SpaceX συνεργάζονται για να φέρουν το Starlink στα iPhone
- ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS για φερόμενα «Ελληνικά Τελωνεία»
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δεν επικρατούν συνθήκες αποτελεσματικού ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών
- Jumbo: +8% οι πωλήσεις στο εξάμηνο, αλλά και κόπωση λόγω Μέσης Ανατολής
- Τι απάντησε ο Πιερρακάκης για εμπλοκή του σε ψηφιακά έργα
- Καίγεται δάσος στο Ασπροχώρι Ωρωπού – Εκτροπή κυκλοφορίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις