Η MIG δεν έχει γίνει αποδέκτης πρότασης εξαγοράς της συμμετοχής της στην Attica από τη Fortress, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη.
Ειδικότερα, κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η Εταιρία») ανακοινώνει ότι δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτης οποιασδήποτε δεσμευτικής προσφοράς για την εξαγορά της συμμετοχής της στην «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (η «ATTICA») από την «FORTRESS INVESTMENT GROUP» (η «FORTRESS») και επαναλαμβάνει ότι θα προβεί σε σχετικές Ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία.
Για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού η Εταιρία υπενθυμίζει ότι τα επενδυτικά κεφάλαια της FORTRESS είναι ομολογιούχοι δανειστές κοινού ομολογιακού δανείου της Εταιρίας, το ανεξόφλητο υπόλοιπο του οποίου ανέρχεται σε 142,5 εκατ. ευρώ και το οποίο εξασφαλίζεται με ενέχυρο επί μετοχών, μεταξύ άλλων, της ATTICA.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Δεν θα με κάμψουν ούτε τα νταηλίκια ούτε οι απειλές
- Η Νάντια Παπαχρηστοπούλου αναλαμβάνει την εμπορική διεύθυνση της Diageo στην Ελλάδα
- Η τουρκική Baykar Technologies αγόρασε και τις εγκαταστάσεις της ιταλικής Piaggio Aerospace
- Φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας στο Νέο Σούλι Σερρών
- Allianz Trade: Συνεργασία με Stripe για ασφαλείς B2B συναλλαγές από την παραγγελία έως την είσπραξη
- Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή νέου Πυροσβεστικού Σταθμού στο Άστρος
- Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη σε Αττική, Κρήτη, Εύβοια, σε Πελοπόννησο και Βόρειο Αιγαίο
- «Νέο σκάνδαλο», λέει το ΠΑΣΟΚ, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για έργο του Ταμείου Ανάκαμψης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις