Τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με το Farallon Capital Europe LLP και thn Oak Hill Advisors (UK) LLP για την από κοινού χορήγηση νέας χρηματοδότησης στη MIG ανακοίνωσε επίσημα η εισηγμένη.
Η ΜIG ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για την αναχρηματοδότηση οφειλών της.
Η ανακοίνωση της MIG αναφέρει τα εξής:
Η «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρεία») ανακοινώνει, κατόπιν και σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε το κοινό ομολογιακό δάνειο έκδοσης της Εταιρείας ύψους €150 εκατ. και σημερινού υπολοίπου €142,5 εκατ. μεταβιβάστηκε από τα επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η «Fortress Investment Group LLC» προς την «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.» (εφεξής «η Τράπεζα»).
H «Τράπεζα Eurobank Ergasias A.E.» θα παραμείνει Πληρεξούσιος Καταβολών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων.
Κατόπιν αιτήματος της Εταιρείας, η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. συναίνεσε στον ορισμό της 6.12.2019 ως νέας Ημερομηνίας Αποπληρωμής τόσο του ανωτέρω μεταβιβασθέντος κοινού ομολογιακού δανείου όσο και του κοινού ομολογιακού δανείου έκδοσης της Εταιρείας ύψους €115 εκατ. και σημερινού υπολοίπου €86,25 εκατ. που η Εταιρεία οφείλει επίσης να αποπληρώσει προς την Τράπεζα. Στο διάστημα αυτό η Εταιρεία και η Τράπεζα θα συζητήσουν την αναχρηματοδότηση ή/και την αναδιάρθρωση του δανεισμού της.
Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρεία ανακοινώνει, περαιτέρω, ότι οι συζητήσεις με τα επενδυτικά κεφάλαια της «Farallon Capital Europe LLP» και «Oak Hill Advisors (UK) LLP» για την από κοινού χορήγηση νέας χρηματοδότησης στην Εταιρεία δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία και διεκόπησαν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- G7: Κυρώσεις και δασμοί σε κράτη που υποστηρίζουν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
- Γαλλία: H Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας
- Gemini: Ισχυρό ντεμπούτο στον Nasdaq με άνοδο 32,2% των μετοχών
- Ερικα Κερκ: Δεν έχετε ιδέα τι μόλις εξαπολύσατε σε ολόκληρη αυτή τη χώρα
- Καμτσάτκα: Ισχυρή δόνηση άνω των 7 Ρίχτερ στη χερσόνησο της Ρωσίας
- Νέος ΚΟΚ: Σε ισχύ από σήμερα 13/09 με αυστηρές ποινές στους παραβάτες
- Ανδρουλάκης: Παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ
- TikTok: Συνομιλίες Κίνας – ΗΠΑ για την εφαρμογή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις