Η MARFIN INVESTMENT GROUP ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε κατ’ αρχήν μη δεσμευτική συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για την επιμήκυνση του δανείου της θυγατρικής εταιρείας RKB κατά 7 επιπλέον έτη ήτοι έως το 2032. Οι τελικοί όροι της συμφωνίας θα καθορισθούν μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των συμβαλλομένων μερών.
_x000D_
Η RKB αποτελεί μία εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών διαχείρισης εμπορικών ακινήτων στη Σερβία. Έχει υπό διαχείριση 27 εμπορικά κέντρα εκ των οποίων 8 βρίσκονται στο Βελιγράδι και ένα κτίριο γραφειακών χώρων, συνολικού εμβαδού 213.000 τ.μ.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Οι πωλήσεις το 2022 ανήλθαν σε 7,1 εκατ. ευρώ έναντι 6,8 εκατ. ευρώ το 2021, τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) σε 2,9 εκατ. ευρώ έναντι 2,8 εκατ. το 2021. Τα αποτελέσματα του 2022 είναι προσωρινά και μη ελεγμένα οικονομικά στοιχεία και δεν περιλαμβάνουν το αποτέλεσμα της αποτίμησης καθώς η σχετική διαδικασία αποτίμησης των ακινήτων για το έτος 2022 δεν έχει ολοκληρωθεί.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο MSCI Αναβαθμίζει την Ελληνική Κεφαλαιαγορά σε Καθεστώς «Ανεπτυγμένης Αγοράς»
- Reuters: Αμερικανικό πετρέλαιο στη Motoroil για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια
- Πρωτοβουλία Κίνας και Πακιστάν για ειρήνη στη Μέση Ανατολή
- Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη, Κακλαμάνη για μετάθεση συζήτησης στη Βουλή για κράτος δικαίου και υποκλοπές
- Αραχτσί: Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ, απλώς λαμβάνουμε μηνύματα από τον Γουίτκοφ
- FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Οικονομική έκθεση FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- AUTOHELLAS AΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Το Ιράν διαθέτει «την αναγκαία βούληση να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








