Στο +0,34% ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 και στο +0,6% οι μετοχές τεχνολογίας
Μικρή άνοδο σημειώνουν οι τιμές των μετοχών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια λίγο μετά το άνοιγμα της συνεδρίασης της Πέμπτης 15 Αυγούστου. Οι επενδυτές αξιολογούν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημειώνει άνοδο 0,34% και βρίσκεται στις 505,81 μονάδες στις 11.23 ώρα Ελλάδος με τις μετοχές της τεχνολογίας να οδηγούν, σημειώνοντας άνοδο 0,6%.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφει ο δείκτης FTSE-Mib στο χρηματιστήριο του Μιλάνο +1% και τη μικρότερη ο FTSE-100 του Λονδίνου +0,03%.
Την Πέμπτη, τα στοιχεία του βρετανικού ΑΕΠ έδειξαν ότι η οικονομία αναπτύχθηκε κατά 0,6% το δεύτερο τρίμηνο , σύμφωνα με τις προσδοκίες.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των μετοχών των ΗΠΑ ανέβηκαν ελαφρώς υψηλότερα το βράδυ της Τετάρτης, ενώ οι αγορές Ασίας-Ειρηνικού σημείωσαν άνοδο κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού τα στοιχεία για το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Ιαπωνίας ξεπέρασαν τις προσδοκίες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Και ο Λουκασένκο στη σκηνικό της Αλάσκας: Επικοινώνησε μαζί του ο Τραμπ
- Φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου
- Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πελεή Ερμιονίδας
- Νεκτάριος Φαρμάκης: Ο άφαντος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος
- Τραμπ: Το Κίεβο θα αποφασίσει για ανταλλαγή εδαφών, εγώ θα φέρω τις δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
- Πυρκαγιά στο Δήμο Νέστου
- Φωτιά τώρα στην Πελεή Αργολίδας
- Τζεφ Μπέζος για το θάνατο της μητέρας του: «Σ’ αγαπώ μαμά»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις