Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,01% στις 19.178 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στα περιφερειακά στοιχεία για τον πληθωρισμό που θα δημοσιευθούν σήμερα.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,01% στις 19.178 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,31% στις 8.134 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC διολισθαίνει 0,02% τις 7.276 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει πτώση 0,4% στις 33.730 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,14% χαμηλότερα στις 11.658 μονάδες.
Οι traders αναμένουν επίσης την επιλογή του υπουργικού συμβουλίου του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και προσπαθούν να εκτιμήσουν τις προοπτικές για τη χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής της Fed.
Οι επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής ενόψει μιας σειράς κρίσιμων μακροοικονομικών ανακοινώσεων όπως είναι ο βρετανικός πληθωρισμός την Τετάρτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ONYX: Τα ποσοστά των βασικών μετόχων μετά την εισαγωγή στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου
- Γεραπετρίτης προς Φιντάν (πηγές ΥΠΕΞ): Μόνη μας διαφορά ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα
- Τουρκία: Η Μεγάλη του Γένους Σχολή διαψεύδει τις αναφορές περί «παύσης λειτουργίας» της
- ΕΤΑΔ: Παραχωρεί ανενεργό ακίνητο στον Δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου
- Μητσοτάκης στη MED9: Ανάγκη για κοινή ευρωπαϊκή άμυνα και αγορά ενέργειας
- E.IN.S.: Ολοκλήρωση της πώλησης του κτιρίου της εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης
- Χρηματιστήριο: Με +0,44% μια ανάσα από τις 2.000 μονάδες – Άλμα 5,91% από ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- BNP: Πέφτει η μετοχή μετά την απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου για εμπλοκή της σε γενοκτονία στο Σουδάν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις