Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινούνταν 0,4% χαμηλότερα στις 39.614 μονάδες
Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές με τους επενδυτές να παρακολουθούν για πιθανή παρέμβαση των ιαπωνικών αρχών ώστε να σταματήσουν την πτώση του γεν, ενώ παράλληλα αναμένουν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.
Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινούνταν 0,4% χαμηλότερα στις 39.614 μονάδες, ενώ ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας ενισχύονταν κατά 0,2%
Απώλειες 0,34% στην Κίνα για τον Shanghai Composite στις 3.038 μονάδες, ενώ αντιθέτως ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ καταγράφει κέρδη 1,88% στις 17.144 μονάδες και ο ASX στην Αυστραλία κινείται 0,3% υψηλότερα στις 7.848 μονάδες.
Η Κεντρική Τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας διατήρησε τα επιτόκια αναφοράς της στο 5,5%, λέγοντας ότι «μια περιοριστική στάση νομισματικής πολιτικής παραμένει απαραίτητη για την περαιτέρω μείωση των πιέσεων της παραγωγικής ικανότητας και του πληθωρισμού».
Οι αγορές της Νότιας Κορέας είναι κλειστές την Τετάρτη, καθώς η χώρα προσέρχεται στις κάλπες για να εκλέξει το επόμενο κοινοβούλιο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λευτέρης Πετρούνιας: Ασημένιος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
- 20 κανόνες για καλύτερα ταξίδια μετά τη σύνταξη
- Οι νέοι Αμερικανοί λένε «αντίο» στο αυτοκίνητο: Πόσα χρήματα εξοικονομούν
- Βενεζουέλα: Η Κίνα βοηθά στην επανεκκίνηση κρίσιμου σταθμού ηλεκτροπαραγωγής
- Πόσο κοστίζει ένα σπίτι στην Ευρώπη: Η πόλη που είναι σχεδόν επτά φορές ακριβότερη από την Αθήνα
- Basketgate: Στο μικροσκόπιο της Αρχής περιουσίες και «πόθεν έσχες»
- Χρηματιστήρια: Γιατί οι επενδυτές στρέφονται στην Ελβετία και εγκαταλείπουν την AI
- Air Mauritius: Ανατροπή στον σχεδιασμό του στόλου – Τι αλλάζει
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








