Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινούνταν 0,57% υψηλότερα στις 38.904 μονάδες
Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις μειώσεις των επιτοκίων της Fed φέτος, και στις εξελίξεις μετά τις ευρωεκλογές από όπου προέκυψε η προκήρυξη πρόωρων εκλογών στη Γαλλία.
Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινούνταν 0,57% υψηλότερα στις 38.904 μονάδες, ενώ ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρούσε κατά 0,46% όπως και ο δείκτης Kospi υποχωρούσε κατά 0,48% στις 2.709 μονάδες.
Αυτή την εβδομάδα στο επίκεντρο θα βρίσκονται τα αναθεωρημένα στοιχεία ΑΕΠ της Ιαπωνίας για το πρώτο τρίμηνο, ενώ την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η απόφαση της Τράπεζας της Ιαπωνίας για τα επιτόκια, ενώ τα νούμερα για τον πληθωρισμό της Κίνας και της Ινδίας για τον Μάιο θα ανακοινωθούν την Τετάρτη.
Τα χρηματιστήρια της Σαγκάης, της Ταϊβάν, του Χονγκ Κονγκ και του Σίδνεϋ παρέμειναν κλειστά λόγω αργίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λευτέρης Πετρούνιας: Ασημένιος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
- 20 κανόνες για καλύτερα ταξίδια μετά τη σύνταξη
- Οι νέοι Αμερικανοί λένε «αντίο» στο αυτοκίνητο: Πόσα χρήματα εξοικονομούν
- Βενεζουέλα: Η Κίνα βοηθά στην επανεκκίνηση κρίσιμου σταθμού ηλεκτροπαραγωγής
- Πόσο κοστίζει ένα σπίτι στην Ευρώπη: Η πόλη που είναι σχεδόν επτά φορές ακριβότερη από την Αθήνα
- Basketgate: Στο μικροσκόπιο της Αρχής περιουσίες και «πόθεν έσχες»
- Χρηματιστήρια: Γιατί οι επενδυτές στρέφονται στην Ελβετία και εγκαταλείπουν την AI
- Air Mauritius: Ανατροπή στον σχεδιασμό του στόλου – Τι αλλάζει
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








