Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,3% στις 24.300 μονάδες
Mικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές, με τους επενδυτές να εστιάζουν στη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και του Ευρωπαϊους ηγέτες καθώς και στα σενάρια για την πολιτική επιτοκίων της Fed.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,3% στις 24.300 μονάδες, όπως στο Παρίσι ο CAC κινείται χαμηλότερα 0,29% στις 7.900 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE κερδίζειί 0,14% στις 9.150 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ χάνει 0,16% στις 42.588 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,21% στις 15.247 μονάδες.
Ευρωπαίοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Βρετανός πρωθυπουργός Κίρ Στάρμερ, ταξιδεύουν μαζί με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Ουάσινγκτον για να συναντήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο προκειμένου να συζητήσουν μια ειρηνευτική συμφωνία.
Ο Ζελένσκι είναι πιθανό να δεχθεί πιέσεις για να συνάψει συμφωνία. Σε ανάρτησή του στο Truth Social, ο Τραμπ δήλωσε ότι ο πρόεδρος μπορεί «να τερματίσει τον πόλεμο με τη Ρωσία σχεδόν αμέσως, αν το θέλει, ή μπορεί να συνεχίσει να πολεμά».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Γαλάζια» κοσμοσυρροή στην πίτα του Κωστή στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ (VIDEO)
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά περισσότερη διαφάνεια και λογοδοσία από Λαγκάρντ
- Οι 44 της νέας Επιτροπή Διεύρυνσης και Συμπαράταξης του ΠΑΣΟΚ
- Σοβαρά προβλήματα η Novo Nordisk με την καμπάνια του χαπιού αδυνατίσματος στις ΗΠΑ
- Ουρές για δωρεάν πίτσα σε καταστήματα της Αθήνας (video)
- Προβλήματα ποιότητας στα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων: Ραγίζουν πριν… λάμψουν
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 – Γνωστοποίηση Συναλλαγών
- Βελόπουλος: Να καταργήσουν τις φοιτητικές παρατάξεις και θα σταματήσουν τα επεισόδια στα πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








