Ο δείκτης Nikkei ατο Τόκιο ενισχύεται 0,58% στις 35.070 μονάδες
Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές με τους επενδυτές να μην έχουν ακόμα ξεκάθαρη εικόνα ως προς το ζήτημα των δασμών του Τραμπ αλλά και τη στάση του για την ηγεσία της Fed.
Ο δείκτης Nikkei ατο Τόκιο ενισχύεται 0,58% στις 35.070 μονάδες, όπως ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρεί 0,7%
Στην Κίνα ο Shanghai Composite υποχωρεί 0,1% στις 3.292 μονάδες, ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ 1,21% στις 21.805 μονάδες, ο Kospi στη Σεούλ 0,28% στις 2.518 μονάδες, και ο Nifty 0,14% στις 24.295 μονάδες, ενώ ο ASX στην Αυστραλία ανεβαίνει 0,65% στις 7.972 μονάδες.
Ο Αμερικάνος πρόεδρος εξαπέλυσε «βροχή» επιθέσεων στον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Τζερόουμ Πάουελ, στη συνέχεια δήλωσε πως «δεν έχει πρόθεση» να τον απολύσει , ενώ ασαφής παραμένει η εικόνα ως προς το ζήτημα των δασμών στην Κίνα.
Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκαν στοιχεία για το ΑΕΠ α’ τριμήνου της Νότιας Κορέας, το οποίο συρρικνώθηκε κατά 0,1%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής του BBC, Τιμ Ντέιβι και η επικεφαλής των ειδήσεων
- Στις ΗΠΑ ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν
- Super League: Πρώτος ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ
- Γερμανία: Νέες αγορές όπλων €3 δισ.
- Σαμαράς προς Μητσοτάκη: «Ελευθερία χωρίς ευθύνη δεν υπάρχει»
- ΠΟΜΙΔΑ: 50%-50% εργασία και υλικά για πραγματική έκπτωση φόρου στις ανακαινίσεις
- Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών σε Αττική και Ρόδο
- Δευτέρα 10 Νοεμβρίου η διακοπή του μετρό Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








