Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,35% στις 21.855 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα οι ευρωαγορές καθώς υποχωρούν οι ανησυχίες των επενδυτών για τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας και εστιάζουν και στη νέα δήλωση Τραμπ για τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,35% στις 21.855 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 διολισθαίνει 0,04% στις 8.406 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC υποχωρεί 0,63% στις 7.436 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 0,47% στις 36.111 μονάδες όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται υψηλότερα 0,54% στις 13.239 μονάδες.
Οι αμερικανικές μετοχές σημείωσαν επίσης άνοδο χθες, αφού ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να απομακρύνει τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Τζερόμ Πάουελ από τη θέση του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συστηματική κυβερνοεπίθεση πλήττει ευρωπαϊκά αεροδρόμια προκαλώντας καθυστερήσεις
- Μέση Ανατολή: Ο στρατός του Ισραήλ απειλεί με πλήγματα “άνευ προηγουμένου” στη Γάζα
- Πιερρακάκης στη Wall Street Journal: Η Ελλάδα θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της δυναμική
- Tesla: Νέος σχεδιασμός χερουλιών θυρών για αποφυγή παγίδευσης επιβατών
- Fitch: Αναβάθμιση της Ιταλίας σε BΒΒ+
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε θα καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα
- ΗΠΑ: Απορρίφθηκε η αγωγή του Ντόναλντ Τραμπ σε βάρος των New York Times
- ΕΥΔΑΠ: Γεωτρήσεις στον Μόρνο για να μη μείνει χωρίς νερό η Αττική
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις