Στην Ιαπωνία, ο τεχνολογικός δείκτης Nikkei υποχώρησε 0,9%
Οι μετοχές στην Ασία παρουσίασαν μικτές τάσεις, με τις μετοχές του τεχνολογικού κλάδου να σημειώνουν περισσότερες πωλήσεις.
Στην Ιαπωνία, ο τεχνολογικός δείκτης Nikkei υποχώρησε 0,9% μετά την επίτευξη ιστορικού υψηλού στην προηγούμενη συνεδρίαση, αλλά ο ευρύτερος δείκτης Topix επέκτεινε το δικό του ιστορικό υψηλό την Πέμπτη με άνοδο 0,4%.
Ο δείκτης TAIEX της Ταϊβάν, υποχώρησε κατά 0,5% και ο δείκτης Hang Seng του Χονγκ Κονγκ, ανοίγει νέα καρτέλα υποχώρησε κατά 0,4%, με τις μετοχές τεχνολογίας να επιβαρύνουν τις επιδόσεις.
Οι blue chips της ηπειρωτικής Κίνας παρέμειναν σταθερές, ενώ ο KOSPI της Νότιας Κορέας σημείωσε άνοδο 0,3% σε νέο ρεκόρ.
Η Τράπεζα της Κορέας άφησε τα επιτόκια αμετάβλητα την Πέμπτη, όπως είχαν προβλέψει οι οικονομολόγοι, και σηματοδότησε το τέλος του τρέχοντος κύκλου χαλάρωσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Allwyn: Προχώρησε σε νέα αγορά μετοχών του ΟΠΑΠ
- Μονοψήφια αύξηση τζίρου για Pepco Group λόγω υποχώρησης της Dealz
- Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός, μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Έκθεση Aurora: 6,2 GW μπαταριών στην Ευρώπη το 2025
- Βρετανία: Ανάπτυξη 0,3% για την οικονομία τον Νοέμβριο 2025
- Ο Βαγγέλης Κολλίντζας στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Viva.com
- Γιατί καθυστερεί η αναβάθμιση 30 σημαντικών λιμανιών της χώρας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








