Το σώμα των ενόρκων συνεδρίασε για λίγο πάνω από μία ημέρα για να καταλήξει στην απόφαση
Ο πατέρας του δράστη ενός μακελειού σε σχολείο του Μίσιγκαν, στο οποίο σκοτώθηκαν 4 παιδιά, καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία.
Οι ένορκοι αποδέχθηκαν ότι ο Τζέιμς Κράμπλεϊ, 47 ετών, ήταν υπεύθυνος γιατί αγνόησε τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε ο 15χρονος γιος του και του αγόρασε το πιστόλι, που χρησιμοποίησε στην επίθεση τον Νοέμβριο του 2021.
Το σώμα των ενόρκων συνεδρίασε για λίγο πάνω από μία ημέρα για να καταλήξει στην απόφαση. Η σύζυγός του Τζένιφερ Κράμπλεϊ, είχε ήδη καταδικαστεί για την ίδια κατηγορία. Και οι δύο θα περιμένουν να ακούσουν την ποινή τους στις 9 Απριλίου.
Η υπόθεση αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά που γονείς καταδικάζονται για ανθρωποκτονία, που έχει διαπράξει το παιδί τους. Ο γιος τους Ίθαν είναι ήδη στη φυλακή, έχοντας καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις