Το σώμα των ενόρκων συνεδρίασε για λίγο πάνω από μία ημέρα για να καταλήξει στην απόφαση
Ο πατέρας του δράστη ενός μακελειού σε σχολείο του Μίσιγκαν, στο οποίο σκοτώθηκαν 4 παιδιά, καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία.
Οι ένορκοι αποδέχθηκαν ότι ο Τζέιμς Κράμπλεϊ, 47 ετών, ήταν υπεύθυνος γιατί αγνόησε τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε ο 15χρονος γιος του και του αγόρασε το πιστόλι, που χρησιμοποίησε στην επίθεση τον Νοέμβριο του 2021.
Το σώμα των ενόρκων συνεδρίασε για λίγο πάνω από μία ημέρα για να καταλήξει στην απόφαση. Η σύζυγός του Τζένιφερ Κράμπλεϊ, είχε ήδη καταδικαστεί για την ίδια κατηγορία. Και οι δύο θα περιμένουν να ακούσουν την ποινή τους στις 9 Απριλίου.
Η υπόθεση αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά που γονείς καταδικάζονται για ανθρωποκτονία, που έχει διαπράξει το παιδί τους. Ο γιος τους Ίθαν είναι ήδη στη φυλακή, έχοντας καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γενοκτονία διέπραξε το Ισραήλ στη Γάζα με τη βούλα του ΟΗΕ
- Η ΕΕ κατέληξε σε εμπορική συμφωνία με την Ινδονησία, μετά από 9 χρόνια διαπραγματεύσεων
- Μέτρα και δράσεις αποκατάστασης του πυρόπληκτου Φενεού
- Ευρωπαϊκές αγορές: Στο «κόκκινο» οι δείκτες με πιέσεις στις τράπεζες
- Η Ελλάδα πιο κοντά με την Ινδία από την συνεργασία Aegean – IndiGo
- Έρευνα Ferryhopper: Τουριστική «βασίλισσα» του καλοκαιριού η Πάρος με +45% αύξηση εισιτηρίων
- H CrediaBank για την εξαγορά της HSBC Μάλτας έναντι 200 εκατ. ευρώ
- Noval Property: Στα 11 εκατ. ευρώ η λειτουργική κερδοφορία το α΄εξάμηνο, αυξημένη κατά 17%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις