Ενισχύοντας περαιτέρω το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και τις υπηρεσίες αποκατάστασης για τους ωφελούμενους του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων
Το Άσυλο Ανιάτων και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενισχύοντας περαιτέρω το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και τις υπηρεσίες αποκατάστασης για τους ωφελούμενους του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων.
Η πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, Ιωάννα Ηλιάδη, δήλωσε: «Με κοινό στόχο την ποιοτική φροντίδα και την ενδυνάμωση των ωφελούμενων, δημιουργούμε ένα πλαίσιο που ενισχύει τόσο τους ανθρώπους που στηρίζουμε όσο και τους φοιτητές που εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες».
Έως σήμερα 16 φοιτητές έχουν ολοκληρώσει πρακτική άσκηση σε(Φυσική Αποκατάσταση, Λογοθεραπεία και Εργοθεραπεία)αποκτώντας εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες.
Παράλληλα, 17 ωφελούμενοι έχουν λάβει υπηρεσίες αποκατάστασης τρεις φορές την εβδομάδα στο Κέντρο Διεπιστημονικής Εκπαίδευσης και Έρευνας στην Αποκατάσταση (ΚΕΔΕΕΑ) του Κολλεγίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρώτα στους desktop gamers η αρχιτεκτονική Nova Lake από την Intel
- Συμφωνία για την εξαγορά του 49% της ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ από τη ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ
- Τι φοβούνται οι αγορές ομολόγων
- Ολοκληρώθηκε η καταβολή των ενισχύσεων για τις πυρκαγιές του 2025 στη Χίο
- ΗΠΑ και Ιράν σε νέο αδιέξοδο – «Ανοιχτά» τα Στενά του Ορμούζ λέει ο Τραμπ, διαψεύδει η Τεχεράνη
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν. 3556/2007
- Ο πρώην υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας ζητάει εκλογές
- Η Grupo Bimbo επενδύει στην Τουρκία με δύο νέα εργοστάσια για τη McDonald’s
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







