Πολιτική

Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τον λαό μας από το κοινωνικό μακελειό

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Την ανάγκη δημιουργίας μιας ευρύτατης διαπραγματευτικής ομάδας μεγάλου πολιτικού, κοινωνικού και επιστημονικού κύρους τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο «Mega» ανέφερε ότι δεν είναι αναγκαίες οι εκλογές.
«Πρέπει να προστατεύσουμε το λαό μας ο οποίος ανησυχεί σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να την ελέγξουμε λόγω της σφοδρότητας των απαιτήσεων των δανειστών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, επέκρινε τις αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μην κοιτάμε στο όνομα κάποιας καθαρότητας που έχουν δικαίωμα να την προστατεύσουν αλλά όντας συνυπεύθυνοι για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων να βάζουν τέτοιου είδους και τέτοιου περιεχομένου στάσεις».

Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τον λαό μας από το κοινωνικό μακελειό διότι οι δανειστές έχουν βάλει τις πιο ακραίες απαιτήσεις αναφορικά με την προστασία των εργαζομένων, συνταξιούχων, αγροτών, επιτηδευματιών, κατέληξε.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu