Τι ανέφερε για τα 6 χρόνια πρωθυπουργίας σε βίντεο στα social media
Τον απολογισμό του για τα έξι χρόνια κυβέρνησης ΝΔ και τα έξι χρόνια θητείας του στο αξίωμα του πρωθυπουργού, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα βίντεο που στα social media.
«Τον Ιούλιο του 2019 με εμπιστευθήκατε ως πρωθυπουργό της Ελλάδας. Εξι χρόνια μετά εξακολουθώ να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις έναν στόχο: μία Ελλάδα πιο ισχυρή, πιο δίκαιη, πιο σύγχρονη. Και μια καλύτερη ζωή για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα», έγραψε ο πρωθυπουργός δημοσιεύοντας το παρακάτω βίντεο.
«Βλέπω αυτή τη φωτογραφία από την πρώτη μου ορκωμοσία ακριβώς πριν από έξι χρόνια. Τα μαλλιά μπορεί να γκρίζαραν αλλά σίγουρα είμαι πιο έμπειρος και σίγουρα εξίσου αποφασισμένος να τιμήσω την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε», επισημαίνει ο πρωθυπουργός.
«Ακριβώς πριν από έξι χρόνια την 8η Ιουλίου 2019 μου εμπιστευθήκατε τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Κάθε μέρα που μπαίνω σε αυτό το γραφείο θυμάμαι πόσο ευγνώμων σάς είμαι και πόσο βαριά είναι η ευθύνη να ανταποκρίνομαι σε αυτήν την τιμή.
Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ο κόσμος έγινε πιο ασταθής και πιο επικίνδυνος. Η Ελλάδα όμως έγινε καλύτερη.
Η οικονομία μας αναπτύσσεται δυναμικά. Δημιουργήθηκαν μισό εκατομμύριο νέες θέσεις εργασίας.
Τα παιδιά μας δεν φεύγουν πια από την πατρίδα αλλά επιστρέφουν στην Ελλάδα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας ενισχύονται συνέχεια.
Τα έσοδα από την ανάπτυξη αλλά και από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής γίνονται μέτρα στήριξης για όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη. Η ψηφιοποίηση του κράτους βελτιώνει την καθημερινότητά μας.
Και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα. Στην καρδιά και το μυαλό μου βρίσκονται πάντα οι προσδοκίες, οι προτροπές, οι ελπίδες των πολλών ανθρώπων που συνάντησα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής», επισημαίνει ο πρωθυπουργός.
Στη συνέχεια υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ακόμα περισσότερα στο μέλλον, ανταποκρινόμενος στις προσδοκίες πολλών ανθρώπων που συνάντησε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής.
«Ξέρω ότι χρειάζεται να αλλάξουν πολλά ακόμα στην πατρίδα μας. Και γι’ αυτό θα συνεχίσω να παλεύω. Παίρνω δύναμη από τις στιγμές που όλοι οι Έλληνες νιώσαμε υπερήφανοι.
Από τη διεθνή αναγνώριση της προόδου που έχουμε κάνει. Αλλά θυμάμαι πάντα και τις δύσκολες στιγμές. Τραγωδίες που μας γέμισαν πόνο. Κρίσεις που μας δοκίμασαν. Δεν αποφεύγω την ευθύνη. Είμαι πάντα εδώ προσπαθώντας για το καλύτερο. Αυτόν τον στόχο θα εξακολουθώ να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις.
Μια Ελλάδα πιο ισχυρή, πιο δίκαιη, πιο σύγχρονη. Και μια καλύτερη ζωή για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Και θα το πετύχουμε σταθερά, βήμα-βήμα», καταλήγει στην επετειακή ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επεισόδιο στη Λιβύη: Έδιωξαν τον Πλεύρη και την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία για το Μεταναστευτικό
- Alpha Bank: Νέα εκτελεστική επιτροπή, με συμμετοχή του πρώην CEO της NOVA Π. Γεωργιόπουλου
- Με νέα συγκέντρωση απαντούν οι δανειολήπτες ελβετικού φράγκου στις διαρροές του υπουργείου Οικονομικών
- Εκθεση Κομισιόν για Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα: Πρόοδος αλλά και προκλήσεις
- Καταψηφίστηκε η άρση ασυλίας 14 βουλευτών της ΝΔ, που είχε μηνύσει η Καρυστιανού
- Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Δημήτρης Καιρίδης
- Χρηματοδότηση περιβαλλοντικών δράσεων για Δήμους: €238.000 σε κάθε δήμο
- Στη Goldman Sachs ο πρώην βρετανός Πρωθυπουργός, Rishi Sunak
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις