Το σχόλιο του Πάνου Παπαδόπουλου, εταίρου στο Marathon Venture Capital, που έχει βοηθήσει ελληνικές startups να κάνουν διεθνή καριέρα
Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην τουίτερ) ο Πάνος Παπαδόπουλος, εταίρος στο venture capital, Marathon σχολιάζει τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αγορά τεχνολογίας από ισραηλινές εταιρείες για την ανίχνευση των πυρκαγιών (κάτι βέβαια που θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει, η συγκεκριμένη πρόνοια και όχι κατ΄ανάγκη από το Ισραήλ).
Ο κ. Παπαδόπουλος (ο οποίος μαζί με άλλους επενδυτές έχουν βοηθήσει άλλες εταιρείες να κάνουν διεθνή καριέρα όπως η Augmenta) αναφέρει πως στην Ελλάδα υπάρχουν εταιρείες που αναπτύσσουν τεχνολογία ανίχνευσης με χαμηλό κόστος και ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε να αναδεικνύει τις καλύτερες εταιρείες και όχι να επαινεί δημόσια ανταγωνιστές. Μία τέτοια εταιρεία αναφέρει πως είναι η λ-AUTOMATA (Lambda (λ) Automata).
Ακολουθεί το σχόλιο:
Στην Ελλάδα διαθέτουμε και αναπτύσσουμε τεχνολογίες ανίχνευσης πυρκαγιών με χαμηλό κόστος, μεγάλη ακρίβεια στην ανίχνευση και τον γεωεντοπισμό.
Η εταιρία λέγεται @lambda_automata και ήδη δουλεύει με την περιφέρεια Ηπείρου. Δυστυχώς όμως ο @PrimeministerGR αναφέρεται σε… https://t.co/OCyP69Ugfz
— Panos Papadopoulos (@PanosJee) September 5, 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alpha Bank: Επιλογές, αποδόσεις και προοπτικές των ελληνικών εταιρικών ομολόγων
- ΕΥΔΑΠ: Ο Σπύρος Στάμου αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Οικονομικών
- Εισαγγελική έρευνα για την πολύνεκρη έκρηξη στο εργοστάσιο της «Βιολάντα»
- Περιφέρεια Θεσσαλίας: «Δεν καθίσταται δυνατή η χορήγηση των στοιχείων για την αδειοδότηση της ΒΙΟΛΑΝΤΑ»
- Συνολική συμφωνία ανακοίνωσαν Κούρδοι και Δαμασκός στη Συρία
- Νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι: Υπεγράφη με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η προμήθεια εξοπλισμού αεροναυτιλίας
- Οι πωλήσεις της Apple αυξάνονται 16% λόγω της “εκπληκτικής” ζήτησης για iPhone
- Τεκμήρια αυτοκινήτου 2026: Τι άλλαξε, πως υπολογίζονται, ποιοι εξαιρούνται
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








