30 Αστυνομικοί, είτε ένστολοι είτε με πολιτικά ρούχα, βρίσκονται στον προαστιακό και στα λεωφορεία της Δυτικής Αθήνας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε στο πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών της δυτικής Αθήνας, και τόνισε ότι «η αναβάθμιση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας».
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η αναβάθμιση αυτή δεν αφορά μόνο την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων μας, η οποία προχωρά απρόσκοπτα, και την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων» αλλά «βασικός πυλώνας της είναι και η ασφάλεια των πολιτών».
Προσέθεσε ότι από χθες, έχει ξεκινήσει το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών της δυτικής Αθήνας όπου 130 Αστυνομικοί, είτε ένστολοι είτε με πολιτικά ρούχα, βρίσκονται στον προαστιακό και στα λεωφορεία της Δυτικής Αθήνας.
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Έχουμε το χρέος να παρέχουμε στους συμπολίτες μας σύγχρονα και ασφαλή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Βήμα βήμα προχωράμε σε αυτήν την κατεύθυνση» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Εκτίναξη 56,4% στο κόστος καυσίμων για τις αεροπορικές εταιρείες τον Μάρτιο
- Prodea: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας πρότασης για μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
- Δήμος Θεσσαλονίκης και φορείς καλούν σε διαπραγμάτευση Ryanair και Fraport
- Ευρωπαϊκές αγορές: Άλμα 2,22% και υψηλό σχεδόν 3 εβδομάδων
- Θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Θεόδωρου Μόσχου 49 ετών, CEO του SMERemediumCap
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- BriQ Properties: Δωρεάν διάθεση 38.000 ιδίων μετοχών σε στελέχη
- ΔΑΑ: Στα 9,02 εκατ. οι επιβάτες το α΄τετράμηνο με ετήσια άνοδο 5,9% – Οριακά με +1% ο Απρίλιος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








