«Αυτά που ειπώθηκαν σε αυτήν τη συνέντευξη (κυριακάτικη εφημερίδα Το Βήμα) ξεπέρασαν κατά πολύ αυτά που είχαν ειπωθεί στο παρελθόν»
«Ξεπέρασε τα όρια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, στην πρώτη του συνέντευξη μετά από τη διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha, τόνισε πως «αυτά που ειπώθηκαν σε αυτήν τη συνέντευξη (κυριακάτικη εφημερίδα Το Βήμα) ξεπέρασαν κατά πολύ αυτά που είχαν ειπωθεί στο παρελθόν».
«Ήταν η φράση για τα χαριεντίσματα κατά τη συνάντηση στη Βουδαπέστη. Αυτή η αναφορά από μόνη της ήταν τόσο απαράδεκτη που δεν μου άφησε κανένα περιθώριο… Δεν μπορεί ένας πρώην πρωθυπουργός να υποδεικνύει στον πρωθυπουργό να απολύσει τον υπουργό Εξωτερικών», απάντησε ο πρωθυπουργός στην ερώτηση τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο στη συνέντευξη στο «Βήμα» πριν από δύο Κυριακές.
«Δεν μπορώ να επιτρέπω να διακινούνται τέτοιες θεωρίες, ό,τι εγώ και ο υπουργός Εξωτερικών είμαστε ενδοτικοί, ό,τι κινούμε μυστική διπλωματία» δήλωσε ο πρωθυπουργός. Μητσοτάκης. «Δεν μπορεί ένας πρώην Πρωθυπουργός να υποδεικνύει στον Πρωθυπουργό να απολύσει τον υπουργό Εξωτερικών» τόνισε χαρακτηριστικά.
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε και για την τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος διαχώρισε τη θέση του με τη διαγραφή Σαμαρά, δήλωσε: «Διαφωνώ, με αυτόν τον τρόπο προστάτευσα και το κύρος της κυβέρνησης και της παράταξης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Εκτίναξη 56,4% στο κόστος καυσίμων για τις αεροπορικές εταιρείες τον Μάρτιο
- Prodea: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας πρότασης για μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
- Δήμος Θεσσαλονίκης και φορείς καλούν σε διαπραγμάτευση Ryanair και Fraport
- Ευρωπαϊκές αγορές: Άλμα 2,22% και υψηλό σχεδόν 3 εβδομάδων
- Θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Θεόδωρου Μόσχου 49 ετών, CEO του SMERemediumCap
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- BriQ Properties: Δωρεάν διάθεση 38.000 ιδίων μετοχών σε στελέχη
- ΔΑΑ: Στα 9,02 εκατ. οι επιβάτες το α΄τετράμηνο με ετήσια άνοδο 5,9% – Οριακά με +1% ο Απρίλιος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









