«Σε μία εποχή που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η εικόνα ενός αδύναμου πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον υπουργό Άμυνας είναι απλά θλιβερή. Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που σκανδαλώδεις υποθέσεις γύρω από το προσφυγικό, τη ΔΕΗ, την ΕΡΤ, έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Το μόνο που επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς τού άλλου», τόνισε.
Ο κ. Μητσοτάκης, αφού επισήμανε πως η πατρίδα μας χάνει δύναμη, σοβαρότητα, αξιοπιστία και διασύρεται διεθνώς, υπογράμμισε: «Μέχρις εδώ. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση. Οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, τον δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πίεση από τεχνολογία, πετρέλαιο και ομόλογα – Στο κόκκινο ο Stoxx 600
- ΗΠΑ: Πάνω από το 5% η απόδοση του 10ετούς, για πρώτη φορά από το 2023
- Αμοντέι, Άλτμαν, Μασκ: Τι είπαν για τους κινδύνους της AI και έσπειραν πανικό «καταστροφής»
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ανακούφιση στους μετανάστες της Σουηδίας μετά την εκλογική υποχώρηση των Σουηδών Δημοκρατών
- ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΕΕΑΠ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ Ή ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΕΕΑΠ - Οικονομική κατάσταση NOVAL PROPERTY (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







