Στο ίδιο σχολείο βρίσκεται και ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης
Στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.
Στο ίδιο σχολείο βρίσκεται και ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, για τον καθιερωμένο αγιασμό για την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και ευχήθηκε “καλή σχολική χρονιά”.
Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Βιέννη, όπου στις 15.30, ώρα Ελλάδας, θα έχει συνάντηση με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Karl Nehammer. Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο ηγετών στον Τύπο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κομισιόν: Με προτροπή Τραμπ προτείνει νέες κυρώσεις στη Ρωσία – Το βάρος σε crypto, τράπεζες και ενέργεια
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται στα 1,1835 δολάρια
- Πειραιώς: Παραμένουν σημαντικά υψηλότεροι οι δασμοί από αυτούς που ίσχυαν μέχρι και πέρυσι
- Εθνική Ασφαλιστική: Συμφωνία με Συγγελίδη για την απόκτηση των εταιρειών Elysee
- ΤτΕ: Στα 79,714 δισ. ευρώ τα δάνεια που διαχειρίζονται οι servicers το β΄τρίμηνο – Στα 27,961 δισ. ευρώ των επιχειρήσεων
- Έκοψαν τον Jimmy Kimmel μετά από σχόλιο για τον Kirk
- Eurostat: Αύξηση 3,2% στην οικοδομική δραστηριότητα της ευρωζώνης τον Ιούλιο
- ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις του Οκτωβρίου 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις