Επιχειρήσεις

MLS: Με 5,1% η KM CO, συμφερόντων του Σεΐχη του Κατάρ

Στο 5,1% αύξησε τη συμμετοχή της στην MLS Πληροφορική ΜΛΣ-0,23% η εταιρεία KM CO Ltd, συμφερόντων του Σεΐχη από το Κατάρ Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani, και γίνεται πλέον βασικός μέτοχος ενώ θα εκπροσωπηθεί με θέση και στο δ.σ. της εταιρείας.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η MLS, η προ 18 μηνών αρχική επένδυση στέφθηκε με επιτυχία και υψηλές αποδόσεις. Η KM CO πέραν της επένδυσης στο μετοχικό κεφάλαιο της ΜLS, προτίθεται να συμβάλει στην ανάπτυξη της εταιρείας στις αγορές του Κόλπου και της Βόρειας Αφρικής με κοινή απόφαση και στρατηγική των επιτελείων των δύο εταιρειών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συγκαταλεγόμαστε στους βασικούς μετόχους της MLS. Σκοπεύουμε μαζί με τους ανθρώπους της εταιρείας να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να υλοποιήσουμε μαζί τα επενδυτικά μας σχέδια», δήλωσε ο Σεΐχης.

«Καλωσορίζουμε την Αυτού Μεγαλειότητα Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani στους βασικούς μετόχους της MLS και ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια και αποδοτική συνεργασία. Η συμμετοχή του ως βασικός μέτοχος αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο στην εταιρεία μας αλλά και στην ελληνική επιχειρηματικότητα», ανέφερε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της MLS Γιάννης Καματάκης.

close menu