Μετά από διαδικασίες μηνών έγινε γνωστή η εταιρεία που θα αναλάβει να φέρει την Avramar σε θετική πορεία
Στη γενιά των σχεδόν σαραντάρηδων ανήκει ο Mohammad Tabish, ο οποίος είναι επικεφαλής της εταιρείας συμφερόντων ΗΑΕ, Aquabridge, η οποία πριν από λίγα 24ωρα ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας ιχθυοκαλλιέργειας Avramar, η οποία έχει περιέλθει σε δίνη τα τελευταία χρόνια με τα δάνειά της πλέον να ξεπερνούν τα 400 εκατ. ευρώ. Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιλογή της εταιρείας και τη διαδικασία ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά.
Με σπουδές βιολόγου και εξειδίκευση στην ιχθυοκαλλιέργεια, ο Τabish ίδρυσε το 2018 το Aquabridge Group με έδρα τα ΗΑΕ, ενώ προηγουμένως είχε διάφορες θέσεις σε εταιρείες που συνδέονταν με την ιχθυοκαλλιέργεια, έχοντας περάσει και από ανάλογο πόστο και από το Υπουργείο Περιβάλλοντος των ΗΑΕ.
Στα άμεσα σχέδια του Mohammad Tabish είναι, όπως ανέφερε και ο ίδιος στο λογαριασμό του στα Social media, μετά το κλείσιμο της συμφωνίας ”η σταθερότητα και ο σταδιακός μετασχηματισμός της εταιρείας”, ενώ αναφερόμενος στο προσωπικό της εταιρείας, πρόσθεσε ότι «μαζί θα χτίσουμε ένα μέλλον με ευκαιρίες και επιτυχία”.
Aξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ούτε το τίμημα του deal, ούτε το τί θα γίνει με το προσωπικό της εταιρείας στην Ελλάδα, την στιγμή που η Avramar, παρά τα προβλήματα των τελευταίων ετών, δεν είχε σταματήσει να συμμετάσχει σε εκθέσεις και να προσπαθεί να προωθήσει τα προϊόντα της στο εξωτερικό.
Ωστόσο, πηγές κοντά στον Tabish τονίζουν ότι μέσω του Aquabridge group, είναι διατεθειμένος τα επόμενα χρόνια να προβεί σε διψήφιο αριθμό επενδύσεων εκατ. ευρώ προκειμένου η εταιρεία να σημειώσει εκ νέου ανοδική πορεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απορρίφθηκε και στο ΣτΕ προσφυγή της Aktor για Aenaon: Ανοίγει ο δρόμος για το πάρκο των €354 εκατ.
- Νέο Big Bang για το στοίχημα στην Ευρώπη: Έρχονται υβριδικές μορφές πρόβλεψης, trading και τυχερών παιγνίων
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ΜΗΝΟΥ 2026
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Οικονομική κατάσταση ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (2026,Τριμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Οι συνέπειες του πολέμου στο Ιράν θα διαρκέσουν μήνες
- Τραμπ: «Το Ιράν πρέπει να φερθεί έξυπνα και να υψώσει λευκή σημαία»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σημαντικά κέρδη με το βλέμμα στις εξελίξεις στο Ιράν
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του νόμου 3556/2007
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








