Tα κέρδη αυξήθηκαν 26% στα 4,32 δισ. δολάρια ή 2,60 δολάρια ανά μετοχή
Η Morgan Stanley την Παρασκευή (11/4) ανέφερε ότι τα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις καθώς τα έσοδα από τις χρηματιστηριακές συναλλαγές αυξήθηκαν κατά 45% εν μέσω αυξανόμενης παγκόσμιας αστάθειας, όπως μεταδίδει το CNBC.
O τραπεζικός κολοσσός είπε ότι τα κέρδη αυξήθηκαν 26% στα 4,32 δισ. δολάρια ή 2,60 δολάρια ανά μετοχή, ενώ τα έσοδα αυξήθηκαν 17% στα 17,74 δισ. δολάρια.
Οι συναλλαγές μετοχών ξεχώρισαν αυτό το τρίμηνο, καθώς τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 45% στα 4,13 δισ. δολάρια, περίπου 840 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από την εκτίμηση του StreetAccount.
Η Morgan Stanley είπε ότι τα αποτελέσματα των μετοχών της ήταν ισχυρά σε όλο το franchise της, αλλά ιδιαίτερα στην Ασία και σε δραστηριότητες που τροφοδοτούν hedge funds «καθοδηγούμενα από την ισχυρή δραστηριότητα πελατών εν μέσω ενός πιο ασταθούς εμπορικού περιβάλλοντος».
Οι συναλλαγές σταθερού εισοδήματος αυξήθηκαν κατά 5% στα 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ταιριάζοντας ουσιαστικά με την εκτίμηση του StreetAccount. Η επενδυτική τραπεζική αυξήθηκε κατά 8% στα 1,56 δισεκατομμύρια δολάρια, λίγο κάτω από την εκτίμηση για 1,61 δισεκατομμύρια δολάρια.
Οι μετοχές της Morgan Stanley, όπως και αυτές των ομολόγων της, έχουν υποχωρήσει τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι εμπορικές πολιτικές του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχουν αυξήσει την ανησυχία ότι οι ΗΠΑ οδεύουν προς ύφεση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- United Media: Πήρε έγκριση από την Κομισιόν για την εξαγορά του 50% του Alpha TV
- Ιμάμογλου: Ποινή φυλάκισης 7 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ζητά ο εισαγγελέας
- Ανω Σούλι Μαραθώνα: Μεγάλη φωτιά, σηκώθηκαν 5 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα
- Έκθεση KPMG: Στο χαμηλότερο επίπεδο της τελευταίας 10ετίας η κατανάλωση παράνομων τσιγάρων στην Ελλάδα
- Νάγκελ: Η ΕΚΤ να μην βιαστεί για νέες μειώσεις επιτοκίων
- Εθνική Τράπεζα: Στο 2,2 το ΑΕΠ το α΄τρίμηνο – Στο +1,9% η ιδιωτική κατανάλωση
- Σειρά τηλεφωνικών επαφών Μητσοτάκη με Ιορδανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
- Μέση Ανατολή: Ισραηλινό χτύπημα στο νοσοκομείο Φαραμπί του Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις