Νέα αύξηση κατέγραψαν τα μεγέθη του ομίλου της Motor Oil Hellas στο πρώτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν. Συγκεκριμένα οι πωλήσεις σε όγκους έφτασαν τα 3,058 εκατ. μετρικούς τόνους (2,857 το πρώτο τρίμηνο του 2015) με την κερδοφορία EBITDA να διαμορφώνεται στα 115,4 εκατ. ευρώ (104,3 εκατ. το 2015) τα κέρδη προ φόρων στα 69,2 εκατ. ευρώ (57,2 εκατ. το 2015) και τα κέρδη μετά από φόρους στα 48,7 εκατ. ευρώ (41,7 εκατ. το 2015).
_x000D_
Αντίστοιχα τα προσαρμοσμένα κέρδη EBITDA διαμορφώθηκαν στα 127,4 εκατ. ευρώ (113,3 εκατ. πέρυσι) τα κέρδη προ φόρων στα 81,2 εκατ. ευρώ (66,2 εκατ. πέρυσι) και τα κέρδη μετά από φόρους στα 57,2 εκατ. ευρώ (48,4 εκατ. πέρυσι).
_x000D_
Σε επίπεδο όγκων καταγράφεται σημαντική αύξηση στην εγχώρια αγορά (655 χιλ. τόνοι από 617 χιλ περύσι) τις εξαγωγές (2,233 εκατ. τόνοι από 1,952 εκατ. τόνους πέρυσι) ενώ αντίθετα μειωμένοι είναι οι όγκοι των πωλήσεων προς τη ναυτιλία/ αεροπορικά κάυσιμα αλλά και προς τη ΔΕΗ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαρινάκης: Eρχονται ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό για την οπλοκατοχή
- Jumbo: Στο 6,93% μειώθηκε το ποσοστό της Fidelity
- Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικά πρόσημα από την ανάκαμψη στην Wall Street – Γκάζι 6,8% από BMW
- Δικηγορικοί Σύλλογοι προς Πιερρακάκη – Στουρνάρα: Αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις παράνομες πρακτικές services και funds
- Autohellas: Στα 72,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 9μηνο
- Titan: Εξαγόρασε την Standard Υποδομών με λατομείο στην Κρήτη
- Παπουτσάνης: Στο 22,67% μειώθηκε το ποσοστό του Γ. Γκάτζαρου, προέδρου του ΔΣ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








