Παρουσίασε το κόκκινο κρασί που δημιούργησε ο ίδιος, το οποίο φέρει το όνομα "Special One", τιμώντας το διάσημο παρατσούκλι του
Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να επεκταθεί πέρα από τα όρια του ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει και επιχειρηματικό πνεύμα.
O προπονητής της Φενέρμπαχτσε παρουσίασε το κόκκινο κρασί που δημιούργησε ο ίδιος, το οποίο φέρει το όνομα «Special One», τιμώντας το διάσημο παρατσούκλι του.
Ο Μουρίνιο παρουσίασε το κρασί του με έναν εντυπωσιακό και καλαίσθητο βίντεο, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές του.
Κάθε μπουκάλι του κρασιού έχει τιμή 120 ευρώ, ενώ ο ίδιος έχει επενδύσει πολλές ώρες δουλειάς και μελέτης για να δημιουργήσει ένα κρασί υψηλής ποιότητας και εκλεπτυσμένης γεύσης, αποδεικνύοντας τη σοβαρότητα και την αφοσίωσή του σε αυτή τη νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα.
Όσα είπε ο Μουρίνιο:
«Ως κάποιος που εκτιμά την ακρίβεια, την ποιότητα και την αριστεία σε κάθε προσπάθεια, είμαι περήφανος που παρουσιάζω το δικό μου κρασί, «The Special One». Διαλεγμένο από μια από τις αγαπημένες μου περιοχές στην Πορτογαλία, αυτό το κρασί αντανακλά το πνεύμα της πατρίδας μου και την αμείλικτη επιθυμία μου να απολαμβάνω κάθε στιγμή της ζωής μου.
Το κρασί αυτό, φτιαγμένο με απόλυτο μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτελεί ένα μοναδικό δώρο από τον έναν ξεχωριστό άνθρωπο στον άλλο. Ιδανικό για να γιορτάσετε μια προσωπική επιτυχία ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με άτομα που έχουν πραγματική αξία για εσάς, είναι ένα κρασί που προορίζεται να το μοιραστείτε με κάποιον που αξίζει.
Στο βίντεο του, ο Μουρίνιο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τώρα μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω του συνδέσμου στο bio & story μου».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Νότια Αφρική πήρε βαθμό στο φινάλε με την Τσεχία
- Άλμα η μετοχή της Intel με καύσιμο αναφορά Τραμπ για συνεργασία με Apple
- Βανς: Το πετρέλαιο αρχίζει να κυλάει στα Στενά του Ορμούζ, αλλά το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει στο Λίβανο
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ
- Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: «Χρέος μας η μείωση στην τιμή του αργού να περάσει στην αντλία»
- Eυρωπαϊκές αγορές: Aπώλειες και μεικτά πρόσημα μετά τα αμετάβλητα επιτόκια της Fed
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφορία
- Καρυστιανού για απόφαση Αρείου Πάγου: Ο κ. Πιερρακάκης άρχισε να αναζητά οδούς διαφυγής για την αισχροκέρδεια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








