Τα τρία ζευγάρια θα επιλεχθούν με βάση ιατρικά, οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια
Τα έξοδα για τρεις θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής σε εργαζομένους τους, στηρίζοντας έμπρακτα την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, καλύπτουν τα MyMarket σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live.
Είναι η δεύτερη χρονιά που συμβαίνει αυτό, καθώς η συνεργασία με τη Be-Live ξεκίνησε πέρυσι με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και την Ημέρα του Πατέρα, προσφέροντας τις θεραπείες σε εργαζομένους της εταιρείας που τις έχουν ανάγκη, αλλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις τους.
Τα τρία ζευγάρια θα επιλεχθούν με βάση ιατρικά, οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια που έχει ορίσει η Be-Live, μέσα από μία διάφανη και αξιόπιστη διαδικασία. Βασικό κριτήριο ένταξης ενός ζευγαριού στο πρόγραμμα είναι ένας από τους δύο συζύγους να ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, ενώ συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κάθε εργαζόμενος/εργαζόμενη, από όλη την Ελλάδα.
Αναφορικά με την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας η Δήμητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι που για 2η χρονιά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Be-Live, στηρίζοντας έμπρακτα το θεσμό της οικογένειας, που αποτελεί και έναν από τους βασικούς πυλώνες της Εταιρικής μας Υπευθυνότητας. Η ανταπόκριση των ανθρώπων μας σε αυτή την κίνηση ήταν μεγάλη και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας μας, από την πρώτη χρονιά υλοποίησης της, έχουν πλέον ευχάριστα νέα να μοιραστούν μαζί μας. Μία από τις συναδέλφους μας έχει τη χαρά να κυοφορεί, ενώ οι άλλες τρεις βρίσκονται στο στάδιο της θεραπείας, και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!».
Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, τα My market δημιούργησαν ένα ξεχωριστό video, που αναδεικνύει την αξία του να είσαι Μητέρα, και μπορείτε να το δείτε εδώ:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δήμας: «Το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά εντάσσεται στη σύμβαση παραχώρησης του ΒΟΑΚ»
- Κώστας Γεράρδος (ΣΕΛΠΕ): «Στην Ευρώπη χτίζεται ένα παράλληλο εμπόριο χωρίς κανόνες»
- Υπερταμείο: Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
- Audi Revolut Formula 1 Team: Αποκαλυπτήρια ονόματος και λογότυπου της ομάδας
- Περισσότεροι από 40 νέοι και νέες γνώρισαν από κοντά τη Vodafone στο Business Days 2025
- Aegean: Ο Γεώργιος Χριστόπουλος νέο μέλος στο ΔΣ
- Χρηματιστήριο: Έκλεισε με το οριακό +0,15% και άλμα 4,6% από την Eurobank
- Prodea: Αναβολή Γενικής Συνέλευσης για την τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








