Από τις παλαιότερες και σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου παραγωγής και επεξεργασίας σόγιας στην Ελλάδα
Αλλαγή ρόλων έχουμε στην εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ Α.Ε., μία από τις παλαιότερες και σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου παραγωγής και επεξεργασίας σόγιας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση διοίκησης ο Παναγιώτης Μποτσίνης, μέχρι πρότινος κάτοχος του δικαιώματος δεύτερης υπογραφής, παραιτήθηκε από το δικαίωμα εκπροσώπησης της εταιρείας. Αντικαταστάτης του ως προς ορισμένες επιχειρησιακές αρμοδιότητες αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Φειδερόπουλος, διευθυντής του εργοστασίου Καλαμακίου, ο οποίος εξουσιοδοτείται να πραγματοποιεί προσλήψεις και απολύσεις προσωπικού για τη συγκεκριμένη μονάδα, υπογράφοντας μόνος του τις σχετικές πράξεις.
Η απόφαση αυτή υποδηλώνει πιθανές προσπάθειες αναδιοργάνωσης και μείωσης του κόστους στο επίπεδο της λειτουργίας του εργοστασίου.
Η Μύλοι Σόγιας Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή πρωτεϊνούχων αλεύρων σόγιας, λεκιθίνης και φυτικών ελαίων. Διατηρεί σημαντική θέση στην εγχώρια αγορά, ενώ προμηθεύει με πρώτες ύλες βιομηχανίες τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Διαθέτει θυγατρική στη Βουλγαρία την Vitagrain BG AD, στην οποία κατέχει το 55% των μετοχών.
Η εταιρεία Μύλοι Σόγιας ανήκει στην οικογένεια Γιαβρόγλου, η οποία ασκεί και την διοίκηση με τον Κωνσταντίνο Γιαβρόγλου ο οποίος κατέχει τη θέση του προέδρου στο διοικητικό συμβούλιο και τον Στάθη Γιαβρόγλου ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- tbi bank: Ο CEO Petr Baron αναλαμβάνει πρόεδρος του ΔΣ
- Artemis II: Ξεκινά το νέο ταξίδι της NASA προς τη Σελήνη
- Τέμπη – Ασλανίδης: «Μας στρίμωξαν στο βάθος, τόση αστυνομία είχαμε να δούμε από τη δίκη της 17Ν» (video)
- Απώλειες άνω των 12 εκατ. βαρελιών πετρελαίου την ημέρα λόγω πολέμου
- Επεκτείνεται η δυνατότητα αλλαγής username στους λογαριασμούς Gmail
- WSJ: Τα ΗΑΕ είναι έτοιμα να εμπλακούν στον πόλεμο για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ – Τι έδωσε ο Δένδιας
- Μήνυμα του 112 στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας
- Άνοδος στα χρηματιστήρια, υποχώρηση του πετρελαίου λόγω ελπίδων για αποκλιμάκωση του πολέμου στο Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








