Στο Αρκαλοχώρι Κρήτης, στο 431 εκλογικό τμήμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-
Κατά την αποχώρησή του έκανε την εξής δήλωση:
«Ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα με ελπίδα και με αισιοδοξία να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα μειώσει τις ανισότητες. Με δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, με ίσες ευκαιρίες για όλα τα ελληνόπουλα και βέβαια μια βιώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Τους καλώ να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, στη διχόνοια. Να γυρίσουν την πλάτη σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα. Σε όσους τα κάνουν όλα μόνο για την εξουσία. Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής. Κι από την άλλη να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού.
Σήμερα ήρθα εδώ να ασκήσω τα εκλογικά μου δικαιώματα στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσω πιο είναι το επιτελικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη. Ήταν ένα περίβλημα του χάους και του πελατειασμού. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι δύο χρόνια μετά το σεισμό εδώ οι πολίτες του Αρκαλοχωρίου συνεχίζουν να ζουν κάτω από δραματικές συνθήκες στα κοντέινερ. Γι΄ αυτό λοιπόν ελληνικέ λαέ σου αξίζουν πολύ περισσότερα και είμαστε εδώ στη νέα αυτή προσπάθεια να σου τα προσφέρουμε».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Fed: Αύξηση επιτοκίων για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια – Στο κόκκινο γύρισε η Wall Street
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α Εξαμήνου 2026
- Cenergy: Άλμα 45% στα καθαρά κέρδη, ανεκτέλεστο 3,9 δισ. ευρώ και αναβάθμιση του guidance για το 2026
- Γερμανία: Η Ράιχε προτείνει προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στα καύσιμα από 19% σε 7%
- Σαουδική Αραβία: Σχέδιο για επαναλειτουργία του 50% του κρίσιμου πετρελαιαγωγού μέσα σε λίγες ημέρες
- Ευρωαγορές: Ανάκαμψη πριν από τη Fed – Στο +0,7% ο Stoxx 600
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΕΒ: Νέο «εργαλείο» παραγωγικότητας για τις επιχειρήσεις – Τι μετρά και πού βοηθά
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








