Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 52,5 έτη, ενώ το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες - Ν. Χαρδαλιάς: Στόχος όλων να πάμε την Αττική πιο μπροστά
Τα «αποκαλυπτήρια» του ψηφοδελτίου του έκανε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, επικεφαλής της παράταξης «Αττική Μπροστά», ανακοινώνοντας τα 214 πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στον συνδυασμό του και διεκδικούν την ψήφο των πολιτών ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
O συνδυασμός περιλαμβάνει 55 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, 33 στην Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών, 30 στην Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών, 28 στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, 25 στην Π.Ε. Πειραιά, 30 στη Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, 10 στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής και 3 στην Π.Ε. Νήσων.
Με αυτοδιοικητική εμπειρία το 44% των υποψηφίων
Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 52,5 έτη, ενώ το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 44% των υποψηφίων έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς 30 εξ΄ αυτών είναι εν ενεργεία Περιφερειακοί Σύμβουλοι και 63 είναι εν ενεργεία ή πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι σε 40 Δήμους της Αττικής.
Ν. Χαρδαλιάς: Στόχος όλων να πάμε την Αττική πιο μπροστά
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 214 συμπολίτες μας που παίρνουν θέση μάχης στο συνδυασμό μας. Θέση μάχης για τη νίκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θέση μάχης, προπάντων, για ρεαλιστικές και άμεσες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών σε κάθε μια από τις 66 γειτονιές της Αττικής» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς με αφορμή την ανακοίνωση του συνδυασμού «Αττική Μπροστά».
Όπως τόνισε ο ίδιος, «πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο. Πρόσωπα που έχουν μοχθήσει και έχουν φέρει απτά αποτελέσματα στους τομείς τους. Πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά. Πρόσωπα που απευθύνονται σε ολόκληρη την κοινωνία, με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα».
«Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλες και όλους εκείνους που είχαν τη διάθεση να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο. Όλοι μαζί θα δώσουμε την κοινή μάχη, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές. Στόχος όλων είναι να πάμε την Αττική πιο μπροστά, πιο ψηλά, πιο γρήγορα. Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε» κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.
Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους του συνδυασμού (ονόματα, φωτογραφίες, και ιδιότητες) ΕΔΩ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- United Media: Πήρε έγκριση από την Κομισιόν για την εξαγορά του 50% του Alpha TV
- Ιμάμογλου: Ποινή φυλάκισης 7 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ζητά ο εισαγγελέας
- Ανω Σούλι Μαραθώνα: Μεγάλη φωτιά, σηκώθηκαν 5 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα
- Έκθεση KPMG: Στο χαμηλότερο επίπεδο της τελευταίας 10ετίας η κατανάλωση παράνομων τσιγάρων στην Ελλάδα
- Νάγκελ: Η ΕΚΤ να μην βιαστεί για νέες μειώσεις επιτοκίων
- Εθνική Τράπεζα: Στο 2,2 το ΑΕΠ το α΄τρίμηνο – Στο +1,9% η ιδιωτική κατανάλωση
- Σειρά τηλεφωνικών επαφών Μητσοτάκη με Ιορδανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
- Μέση Ανατολή: Ισραηλινό χτύπημα στο νοσοκομείο Φαραμπί του Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις