«Η σημερινή αποκάλυψη του Politico επιβεβαιώνει πως μόνος στόχος του κ. Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή, ήταν η συγκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.
«Όσο και να προσπαθεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο, όλα θα αποκαλυφθούν: και τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα που παρακολουθούνταν από το παρακράτος του, όπως δεν μπόρεσε να διαψεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά και το ρεσάλτο στα μυστικά κονδύλια υπουργείων μέσα από απόρρητες συμβάσεις, που θα είναι το επόμενο κεφάλαιο των αποκαλύψεων»», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Η σημερινή αποκάλυψη του Politico επιβεβαιώνει πως μόνος στόχος του κ. Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή, ήταν η συγκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων. Όταν η Κομισιόν στις 29 Ιουλίου ζήτησε με επιστολή της εξηγήσεις για το παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων Predator, η κυβέρνηση, στις 2 Αυγούστου, απάντησε ζητώντας να μην ασχοληθούν, επικαλούμενη «λόγους εθνικής ασφάλειας» και απαξίωσε τις αποκαλύψεις των Μέσων.
Τότε που υποτίθεται ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ήξερε τίποτα. Η συνέχεια είναι γνωστή. Τρεις μέρες μετά αναγκάστηκαν να παραιτηθούν οι Δημητριάδης και Κοντολέων, μπας και γλιτώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που πιάστηκε “με τους κοριούς στην πλάτη”.
Κάθε μέρα που περνάει οι κινήσεις Μητσοτάκη θα αποκαλύπτουν ακόμα πιο βαθιά την ενοχή του. Όσο και να προσπαθεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο, όλα θα αποκαλυφθούν: και τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα που παρακολουθούνταν από το παρακράτος του, όπως δεν μπόρεσε να διαψεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά και το ρεσάλτο στα μυστικά κονδύλια υπουργείων μέσα από απόρρητες συμβάσεις, που θα είναι το επόμενο κεφάλαιο των αποκαλύψεων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ηλεκτρική Ενέργεια: Οι τιμές του πράσινου τιμολογίου όλων των εταιρειών το Μάιο
- Χρηματιστήριο Ενέργειας: Πάλι πάνω από τα 100 ευρώ/μεγαβατώρα η μέση χονδρική τιμή μετά από 15 μέρες
- BriQ: Στα 2,55 ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών
- Θεοδωρικάκος με Χασάν Ελ Κατίμπ για ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Αιγύπτου και εμπόριο
- Κτηματολόγιο – σκάνδαλο χρηματισμού: Σε αργία οι 6 εμπλεκόμενοι υπάλληλοι
- Εκλογή Πάπα: Έκλεισαν οι πύλες της Καπέλα Σιξτίνα για τον «λευκό καπνό» (live)
- Flexopack: Σύσταση νέας εταιρείας στην Ισπανία
- Qualco: Καλύφθηκε το βιβλίο της δημόσιας προσφοράς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις