Πρόσωπα

N. Βαρβαδούκας: Από τα Public, ξενοδόχος στη Σύρο

Financialreport.gr

O Νίκος Βαρβαδούκας

Γιατί ο Αύγουστος για τα ξενοδοχεία είναι κάτι σαν ''Black Friday''' της λιανικής

Τις δυνάμεις του στην φιλοξενία δοκιμάζει ο πρόσφατα αποχωρήσας από το Public Group, Νίκος Βαρβαδούκας, που για χρόνια ήταν το Νο2 στην εταιρεία, μέχρι την αποχώρησή του πριν από μερικούς μήνες, μαζί με τον CEΟ Ρόμπυ Μπουρλά.

Το γεγονός αυτό αποκάλυψε ο ίδιος, με ανάρτησή του στα Social media, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε διαδικασία ”μάθησης” για το άνοιγμα μιας οικογενειακής επιχείρησης φιλοξενίας στο νησί της Σύρου.

Αυτό που τόνισε, δε, είναι ότι πρόκειται για ένα ”διάλειμμα ανάμεσα στις στελεχιακές θέσεις”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει ανακοίνωση σύντομα για τη νέα του θέση.

Στην ανάρτησή του, πάντως, τονίζει ότι, απ’ όσα έμαθε αυτούς τους μήνες που ασχολείται με την εν λόγω τουριστική επιχείρηση, το λιανεμπόριο έχει πολλά κοινά σημεία με τη φιλοξενία όπως ”το σωστό σημείο, την ψηφιοποίηση, την επιλογή σωστού συνεταίρου, την ανάγκη για ικανοποίηση των προσδοκιών του πελάτη”, ενώ παρομοίασε τον μήνα Αύγουστο ως ‘‘Black Friday’‘ της φιλοξενίας.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu