Η εταιρεία ολοκλήρωσε και τυπικά τον β’ γύρο άντλησης κεφαλαίων και εκτιμά πως σύντομα θα προχωρήσει και σε επόμενο
Με τη συνεπένδυση του Επενδυτικού Ταμείου Φαιστός, μεταξύ άλλων στρατηγικών επενδυτών από τον χώρο της τραπεζικής και του fintech, η Natech Banking Solutions, κορυφαία πλατφόρμα τραπεζικής τεχνολογίας στη Νότια Ευρώπη, ολοκλήρωσε και τυπικά τον β’ γύρο αύξησης μετοχικού κεφαλαίου εξασφαλίζοντας τελικώς πάνω από 33 εκατομμύρια δολάρια.
Η εταιρεία ενισχύει τη θέση της ως καταλύτης του ψηφιακού μετασχηματισμού στον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο και επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, την εμπιστοσύνη της αγοράς στο επιχειρηματικό της μοντέλο, στους ανθρώπους της και στο φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης που υλοποιεί.
Η Natech, μετά και την ιδιαίτερη επιτυχημένη θέση σε λειτουργία της Snappi σε πλήρες παραγωγικό περιβάλλον από τα μέσα Σεπτεμβρίου, εκτιμά πως σύντομα θα προχωρήσει και σε επόμενο γύρο χρηματοδότησης ο οποίος αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω γεωγραφική επέκταση της εταιρείας σε διεθνείς αγορές, στην εξέλιξη της προηγμένης πλατφόρμας της, η οποία στηρίζεται σε τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), καθώς και στην ενίσχυση της προϊοντικής στόχευσης.
Η Natech εξυπηρετεί δεκάδες χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, 100% ποσοστό διατήρησης πελατών και ολοκληρωμένη, cloud-native πλατφόρμα τραπεζικών λύσεων, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε τράπεζες και fintech επιχειρήσεις να προσφέρουν σύγχρονα, πελατοκεντρικά χρηματοοικονομικά προϊόντα με ταχύτητα και ανταγωνιστικό κόστος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Nερό Arrena: Μετά το virality ανοίγει την πόρτα στη Horeca και τη δύσκολη αγορά της Κρήτης
- Δώρον Γης: Το τυροπιτάρι από τη Μάνδρα οκταπλασίασε έσοδα και στοχεύει εξαγωγές
- Ρωσικό drone χτύπησε λεωφορείο εργατών στην Ουκρανία με 12 νεκρούς
- Ινδία: Φοροαπαλλαγή για 20 χρόνια σε ξένες εταιρείες που χρησιμοποιούν Data Centers
- «Μελάνια»: Αν και οι κριτικοί την χαρακτήρισαν «ταινία – προπαγάνδα», έκανε 7 εκατ. δολάρια στην πρεμιέρα
- Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα στη Νέα Πέραμο
- Μπάσκετ: Ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό μετά από παράταση – Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου
- Στους 41 ανήλθαν οι νεκροί από την πυρκαγιά σε μπαρ στο Κρανς Μοντάνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








