Ανάμεσα στις χώρες Γερμανία, Ολλανδία, Ρουμανία και Ισπανία
Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι το τμήμα προμηθειών του θα υποστηρίξει μια ομάδα χωρών-μελών, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Ολλανδίας της Ρουμανίας και της Ισπανίας, με ένα συμβόλαιο για την αγορά έως και 1.000 αντιαεροπορικών πυραύλων Patriot.
Ο οργανισμός ανέθεσε τη σύμβαση για την παραγωγή και παράδοσή τους στην COMLOG, μια κοινοπραξία μεταξύ της Raytheon και της MBDA, ανέφερε η διατλαντική στρατιωτική συμμαχία σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι η ευρωπαϊκή παραγωγή των πυραύλων θα επεκταθεί.
“Η ενοποιημένη πολυεθνική προμήθεια, στο πνεύμα της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για την Ασπίδα του Ουρανού (ESSI), προσφέρει οικονομίες κλίμακας και υποστηρίζει την επέκταση της παραγωγικής δυνατότητας για νέους πυραύλους GEM-T για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης”, αναφέρει το ΝΑΤΟ σε ανακοίνωσή του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ServiceNow: Νέες συμφωνίες ΑΙ για την εταιρεία που συμπράττει ο Νίκος Βαρδινογιάννης
- Toyota: Ρεκόρ πωλήσεων το 2025, παραμένει πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο
- Η Apple εξαγοράζει την ισραηλινή startup τεχνητής νοημοσύνης Q.ai
- Αποχωρεί η Marketing Manager της Electra Hotels, Νίνα Μπενρουμπή
- Πτώση για τις ασιατικές μετοχές εν αναμονή της επιλογής Τραμπ για τη FED
- Το θέμα των υποκλοπών και οι μεθοδεύσεις δεν έχουν κλείσει για το ΠΑΣΟΚ
- Euroleague: Ανετα τη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός (87-75) – Aνέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας
- Στο τραπέζι του Τραμπ μυστικές επιχειρήσεις και επιδρομές κομάντο κατά του Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








