Ανάμεσα στις χώρες Γερμανία, Ολλανδία, Ρουμανία και Ισπανία
Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι το τμήμα προμηθειών του θα υποστηρίξει μια ομάδα χωρών-μελών, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Ολλανδίας της Ρουμανίας και της Ισπανίας, με ένα συμβόλαιο για την αγορά έως και 1.000 αντιαεροπορικών πυραύλων Patriot.
Ο οργανισμός ανέθεσε τη σύμβαση για την παραγωγή και παράδοσή τους στην COMLOG, μια κοινοπραξία μεταξύ της Raytheon και της MBDA, ανέφερε η διατλαντική στρατιωτική συμμαχία σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι η ευρωπαϊκή παραγωγή των πυραύλων θα επεκταθεί.
“Η ενοποιημένη πολυεθνική προμήθεια, στο πνεύμα της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για την Ασπίδα του Ουρανού (ESSI), προσφέρει οικονομίες κλίμακας και υποστηρίζει την επέκταση της παραγωγικής δυνατότητας για νέους πυραύλους GEM-T για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης”, αναφέρει το ΝΑΤΟ σε ανακοίνωσή του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απορρίφθηκε και στο ΣτΕ προσφυγή της Aktor για Aenaon: Ανοίγει ο δρόμος για το πάρκο των €354 εκατ.
- Νέο Big Bang για το στοίχημα στην Ευρώπη: Έρχονται υβριδικές μορφές πρόβλεψης, trading και τυχερών παιγνίων
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ΜΗΝΟΥ 2026
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Οικονομική κατάσταση ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (2026,Τριμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Οι συνέπειες του πολέμου στο Ιράν θα διαρκέσουν μήνες
- Τραμπ: «Το Ιράν πρέπει να φερθεί έξυπνα και να υψώσει λευκή σημαία»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σημαντικά κέρδη με το βλέμμα στις εξελίξεις στο Ιράν
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του νόμου 3556/2007
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








