«Ο κ. Τσίπρας, μόνος του σήμερα, αποκάλυψε ότι δεν πίστευε καν ότι υπήρχε επιχειρηματίας να επενδύσει στην Ελλάδα. Ήταν μια από τις ελάχιστες στιγμές ειλικρίνειας του πρωθυπουργού, σχολιάζει η ΝΔ, αναφορικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη βιομηχανία Παπαστράτος.
Όπως σημειώνει η Πειραιώς, «η πραγματικότητα είναι ότι επενδύσεις και Τσίπρας δεν είναι λέξεις συμβατές. Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Σκουριές και το Ελληνικό.
Προτρέπουμε τον κ. Τσίπρα, πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη, να περάσει και από τις Σκουριές και να εξηγήσει στους εργαζόμενους την πολιτική του. Οι επενδύσεις χρειάζονται σχέδιο, αξιοπιστία και μεθοδική δουλειά. Χαρακτηριστικά που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν διαθέτει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤτΕ: Βλέπει ισχυρή ανάπτυξη, μικρότερο χρέος και πληθωρισμό 3% στο 9μηνο
- Politico: Ο Τραμπ κάνει αυτό που οι Βρυξέλλες δεν μπόρεσαν – Να σκοτώσει το ρωσικό πετρέλαιο στην Ευρώπη
- Wall Street: Με κέρδη λόγω πληθωρισμού
- Λ. Οίκος: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει ανακοίνωση για τον πληθωρισμό τον επόμενο μήνα, λόγω shutdown
- Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων: Έχουν εγγραφεί 879 επιχειρήσεις
- Epsilon Hospitality: Νέος εμπορικός διευθυντής Άλκης Ρουγγέρης
- Motor Oil: Στη θυγατρική Ireon Investments το 60% της Automotive Solutions
- Μερτς: Πάει Τουρκία στις 30 Οκτωβρίου και συναντιέται με Ερντογάν – Στην ατζέντα και το SAFE
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







