«Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίνεται αντισυνταγματικός ο “νόμος Παππά” αποτελεί ένα καθοριστικό γεγονός στο δημόσιο βίο της xώρας», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο διαγωνισμός-παρωδία ακυρώθηκε. Ο “νόμος Παππά” ανήκει πια στο παρελθόν. Η προσπάθεια θεσμικής υπεξαίρεσης των αρμοδιοτήτων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από την απερχόμενη Κυβέρνηση απέτυχε.
Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή υπερασπίστηκε τη συνταγματική τάξη και αγωνίστηκε να αποτρέψει το κυβερνητικό πραξικόπημα στο χώρο των Μ.Μ.Ε.
Σήμερα, δεν πανηγυρίζουμε. Μαζί με τη δημοκρατική κοινωνία αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί η συνταγματική νομιμότητα αποκαταστάθηκε.
Οι προκλητικές, αυταρχικές και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, δεν πέρασαν.
Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να διχάσει τους Έλληνες και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη από αξιοπιστία, μεταρρυθμιστικό σχέδιο και ενότητα για να ανταπεξέλθει στην κρίση. Δεν τα κατάφερε.
H αποχώρησή του από την εξουσία και η προκήρυξη πρόωρων εκλογών είναι σήμερα περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη.
Η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες ολοκληρωμένη πρόταση για την ουσιαστική αποκατάσταση της πολυφωνίας και τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η επίθεση Τραμπ στην Ευρώπη και το ευρωπαϊκό δίλημμα
- Πτώση στα ασιατικά χρηματιστήρια ενόψει των στοιχείων απασχόλησης στις ΗΠΑ
- Ford: Παγώνει σχέδια για ηλεκτρικά οχήματα και εστιάζει σε υβριδικά και βενζινοκίνητα μοντέλα
- Θεσσαλονίκη: Πιλοτική 24ωρη λειτουργία του Μετρό 20 και 27 Δεκεμβρίου
- $5 δισ. η αγωγή του Τραμπ κατά του BBC
- Προϋπολογισμός: Ψηφίζεται σήμερα 16/12 με πρόσθετα μέτρα – Ολες οι αλλαγές
- ΑΔΕΔΥ: Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία – Τι ισχύει για μέσα μεταφοράς και σχολεία
- Καιρός: Αίθριος με αραιές νεφώσεις στα δυτικά
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







